Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

Όλα στη φόρα

Η περίπτωση καταγγελίας του Γιώργου Χατζημάρκου για την «επενδυτική δραστηριότητα» του Θοδωρή, στην παραλία Ζέφυρος στη Ρόδο, πήρε τρομακτικές διαστάσεις-με δημοσιότητα από μεγάλα blogs όπως το Tromaktiko και με αναπαραγωγή στα social media-εκτινάσσοντας την επισκεψιμότητα του Spiros Rizopoulos Blog στα ύψη.

Για αυτό το λόγο, το Rizopoulos Post εγκαινιάζει μία νέα ενότητα, με τίτλο ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ, στην οποία, εσείς και εμείς, οι απλοί πολίτες, έχουμε το δικαίωμα να καταγράφουμε ο, τιδήποτε μας ενοχλεί, είναι παράνομο, μας εξαπατά και μας παραπλανεί.

Το Rizopoulos Post, δίνει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να έχει λόγο στην ενημέρωση και θέση στα δρώμενα, όχι κάνοντας απλώς ένα σχόλιο σε μια είδηση, αλλά γράφοντας τη θέση και την άποψή του, ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Στείλε φωτογραφία ή video, τίτλο και ένα σύντομο κείμενο στο newsletter[at]rp.gr, η ομάδα του Rizopoulos Post θα την παραλάβει και θα τη δημοσιεύσει άμεσα!

Γίνε κι εσύ συμμέτοχος στην ενημέρωση, καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο. Τώρα έχεις λόγο στο διαδίκτυο!

Βοήθησε και εσύ να γίνει καλύτερη η Ελλάδα, γιατί η εποχή απαιτεί από όλους μας, να είμαστε ενεργοί και δραστήριοι, να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, καταγράφοντας τα «κακώς κείμενα».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων