Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Η Όλγα Τρέμη αποχώρησε από την ΕΡΤ

Πέντε μήνες μετά την πρεμιέρα της ενημερωτικής εκπομπής της, «Δέκα» (εδώ), η Ολγα Τρέμη αποχωρεί από τη δημόσια τηλεόραση.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ, η κυρία Τρέμη παραιτήθηκε επικαλούμενη σοβαρούς προσωπικούς λόγους. Το «Δέκα» ξεκινούσε στις… 22.00, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1.

Την Ολγα Τρέμη πλαισίωναν ο εκδότης του «Ποντικιού» Αντώνης Δελλατόλας και ο αρθρογράφος των «Νέων» Ηλίας Κανέλλης. Η ανακοίνωση της ΕΡΤ Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους η κυρία Ολγα Τρέμη υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «10» της ΕΡΤ1.

Η διοίκηση της ΕΡΤ επιθυμεί να ευχαριστήσει την διακεκριμένη δημοσιογράφο για τη συνεργασία της με τη δημόσια τηλεόραση και τη σημαντική συμβολή της στην αντικειμενική ενημέρωση και την αξιοπιστία που οφείλει να υπηρετεί η ΕΡΤ. Διευθυντής Ειδήσεων στο Οpen o Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Σε μια άλλη εξέλιξη στον χώρο των ελληνικών ΜΜΕ, το Open ανακοίνωσε ότι τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης (μετά την παραίτηση του Δημήτρη Μιχαλέλη) αναλαμβάνει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

«Ο έμπειρος δημοσιογράφος, με μακρόχρονη πορεία στον τομέα της Ενημέρωσης, έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος και Διευθυντής Ειδήσεων επί πολλά έτη στην ελληνική τηλεόραση. Το Διοικητικό Συμβούλιο του OPEN τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων