Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πόρισμα για Χαϊκάλη

Τι αναφέρει ο Εισαγγελέας Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Κάθετος στην εμπλοκή τραπεζικού , επιχειρηματικού ή κυβερνητικού παράγοντα ως εντολέα του Γ. Αποστολόπουλου στην υπόθεση των καταγγελιών περί απόπειρας δωροδοκίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη είναι ο εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος στο πόρισμα του.

Στον αρχικό ισχυρισμό Χαϊκάλη περί «εργοδότη του Αποστολόπουλου από τον τραπεζικό χώρο που θα επιθυμούσε να παράσχει εκδούλευση στην κυβέρνηση», ο εισαγγελέας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εξάλλου από τα στοιχεία της δικογραφίας ουδόλως προέκυψε ότι όπισθεν του Γ. Αποστολόπουλου «κρύπτεται» ή υπάρχει οποιοδήποτε τραπεζικό ή επιχειρηματικό στέλεχος , πολιτικό κόμμα, η Κυβέρνηση ή οποιοσδήποτε κυβερνητικός παράγων.

Αντιθέτως, πιθανολογείται, ότι η δράση του Γ. Αποστολόπουλου δεν είχε πολιτικές προεκτάσεις ή πολιτικά κίνητρα , πιθανολογουμένου ακόμα ως αληθούς αυτού που αναφέρεται στην χωρίς όρκο εξέταση του τελευταίου ότι «προβόκαρε- προκαλούσε τον Π. Χαικάλη προκειμένου να διακριβώσει τα αληθινά κίνητρα για την ενασχόλησή του με την πολιτική και το κίνημα των ΑΝΕΛ καθώς και να διακριβώσει και το «ηθικό- πολιτικό χάλι» του, δηλ. ως που θα μπορούσε να φτάσει ένας ενεργός πολιτικός σε κρίσιμες πολιτικές συγκυρίες για την Πατρίδα βάζοντας πάνω απ΄όλα ιδιοτελή συμφέροντα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ:
PORISMA-XAIKALI

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων