Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Ομοφυλόφιλος βουλευτής: Όποιος υποστηρίζει τους γάμους των γκέι είναι ναζιστής!

Ο Ντέιβιντ Κόμπορν, βουλευτής του αντιευρωπαϊκού κόμματος Ukip του Νάιτζελ Φαράτζ, σε συνέντευξή του στην Huffington Post υποστήριξε πως όποιος λέει «ναι» στους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών είναι ίσος με έναν υποστηρικτή του ναζισμού.

Όπως είπε ο Σκωτσέζος Κόμπορν ο γάμος ομοφυλοφίλων είναι ανοησίες που παρασύρουν τον κόσμο στη λάσπη. Τόνισε, μάλιστα, πως με αυτόν τον τρόπο «χλευάζεται το ιερό μυστήριο του γάμου» και επισήμανε πως πολλοί γκέι είναι αντίθετοι στον γάμο.

Πρόσθεσε δε, ότι αυτού του είδους οι τελετές είναι για «κάποια βασίλισσα που θέλει να φορέσει νυφικό, να βάλει ένα τεράστιο μουστάκι και να χορέψει στους ρυθμούς των Village People».

Το παράδοξο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ο Κόμπορν είναι ομοφυλόφιλος και μάλιστα βρίσκεται σε σχέση τα τελευταία 30 χρόνια με τον ίδιο σύντροφο. Παρ’όλα αυτά τονίζει ότι ο νόμος που πέρασε σε Αγγλία και Ουαλία και επιτρέπει τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών έχει προκαλέσει τελικά αντίθετα αποτελέσματα, με ομοφοβικά ξεσπάσματα.

«Όλοι ήταν χαρούμενοι και συμφωνούσαν με την ιδέα του συμφώνου συμβίωσης. Αλλά όταν περνάς στο άλλο άκρο και τα βάζεις με τη θρησκεία του άλλου αυτό δεν είναι καλό», είπε ο βουλευτής.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων