Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Opel Corsa Ultimate: Έρχεται η πλουσιότερη σε εξοπλισμό έκδοση

Το νέο Corsa, όπως δείχνουν οι αριθμοί, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία των προηγούμενων γενεών, όντας ένα μοντέλο με κύρια χαρακτηριστικά την ιδιαίτερη και μοντέρνα εμφάνιση, το άνετο εσωτερικό, τους οικονομικούς κινητήρες και τον πλούσιο εξοπλισμό. Μιλώντας για το τελευταίο, η γερμανική φίρμα λανσάρει μία νέα έκδοση, που την τοποθετεί στην κορυφή της γκάμας, με κωδικό όνομα Ultimate, που προσφέρει στοιχεία από μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών.

Πιο συγκεκριμένα το Corsa Ultimate στον στάνταρ εξοπλισμό διαθέτει εμπρός φωτιστικά σώματα με τεχνολογία Matrix Intellilux LED, ζάντες 17 ιντσών, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Multimedia Navi Pro, υπηρεσίες συνδεσιμότητας OpelConnect, επενδύσεις από αλκαντάρα και αυτόματο σύστημα κλιματισμού.

Σε ότι αφορά το Multimedia Navi Pro, συνοδεύεται από μία οθόνη αφής 10 ιντσών, που ακολουθεί τα πρωτόκολλα Apple CarPlay και Android Auto, ενώ παράλληλα δεν λείπουν οι φωνητικές εντολές για το τηλέφωνο, το ηχοσύστημα και το σύστημα πλοήγησης. Σε συνεργασία με τις υπηρεσίες OpelConnect και το εξελιγμένο interface ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει εναλλακτικές διαδρομές. Επίσης από το μενού δεν λείπουν τα εμπρός θερμαινόμενα καθίσματα, με αυτό του οδηγού να διαθέτει και λειτουργία μασάζ, ενώ και το τιμόνι είναι θερμαινόμενο.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων