Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου, 2021

#orangeface: Viral έγιναν οι φωτογραφίες του μαυρισμένου Τραμπ ~ Fake News λέει ο ίδιος

Viral έγιναν στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες του Ντόνταλντ Τραμπ που ανέβασε ένα χρήστης και δείχνουν το πρόσωπο του προέδρου των ΗΠΑ υπερβολικά μακιγιαρισμένο ή μαυρισμένο με τεχνητό τρόπο.   Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν από τον χρήστη “White House Photos” που αυτοαποκαλείται ανταποκριτής του Λευκού Οίκου, Δημοσιογράφος, Φωτογράφος, Ποιητής και Pesco Vegetarian» με το όνομα “William Moon”.

Η πρώτη φωτογραφία είχε τη λεζάντα «τα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ “χόρευουν” με το ηλιοβασίλεμα και τους ισχυρούς ανέμους ενώ περπατούσε προς το Οβάλ γραφείο στο γκαζόν του Λευκού Οίκου».
EQN2cKJX0AY_PZU

Οι φωτογραφίες, δημιούργησαν και το χασταγκ #orangeface με τον Ντόναλντ Τραμπ να βγαίνει στην αντεπίθεση και να υποστηρίζει πως πρόκειται για «ψευδείς ειδήσεις». Οι χρήστες του twitter εμφανίζονται διχασμένοι, άλλοι υποστηρίζουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ και άλλοι μιλούν για ένα ακόμα τρικ του προέδρου.
Ο Τραμπ έγραψε στο Twitter για πειραγμένη φωτογραφία στο Photoshop «αλλά ο άνεμος ήταν ισχυρός και τα μαλλιά είναι εντάξει; Οτιδήποτε για να με εξευτελίσουν».

Το χασταγκ #orangeface έγινε trend στο Twitter.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων