Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Ορκίστηκε ο Τάκης Θεοδωρικάκος ως νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη ορκίστηκε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, διαδεχόμενος τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων να λαμβάνει χώρα στην αίθουσα Παύλος Μπακογιάννης του υπουργείου.

Μέχρι νεωτέρας και μετά την εμπλοκή που προέκυψε με τον Ευάγγελο Αποστολάκη που αν και αρχικά συμφώνησε, στη συνέχεια αρνήθηκε να αποδεχθεί τη θέση του υπουργού στο νεοσύστατο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, οι αρμοδιότητες του υπουργείου παραμένουν στην Κατεχάκη, με τον υπουργό να παραμένει πολιτικός προϊστάμενος και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας να διατηρεί τον επιχειρησιακό συντονισμό.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κ. Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει επιδείξει έργο σε 3 μεγάλες κρίσεις και σημείωσε πως πάντα ένας ανασχηματισμός είναι ένα νέο ξεκίνημα, πως είναι μια πολιτική πράξη που έχει τον συμβολισμό και την δυναμική του.

HTML tutorial

“Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος… Αυτή την στιγμή ο πρωθυπουργός έχει την πλήρη εικόνα… Είναι αποκλειστικό του προνόμιο… Ξέρει που υπηρξαν αδυναμίες και που έγινε πραγματική δουλεία” είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το αν είναι ο Χρυσοχοΐδης είναι καλός υπουργός η ίδια σχολίασε πως κατά την γνώμη της είναι. “Από μένα για τον Χρυσοχοΐδη θα ακούσετε μόνο τα καλύτερα”.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων