Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

Όταν ο Λαφαζάνης ζήλεψε το ΠΑΜΕ

Παρά το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας άνοιξαν το 2016 τον χορό των διαμαρτυριών προς την κυβέρνηση (κατά την εορτή των Θεοφανίων στον Πειραιά), ο ίδιος φέρεται να ζήλεψε τη στρατηγική, τη μαχητικότητα, αλλά και την εξυπνάδα των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, που κατέλαβαν εικονικά και πολιόρκησαν επί ώρες το Μέγαρο Μαξίμου φωνάζοντας συνθήματα κατά του Ασφαλιστικού.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο «Βηματοδότης», ο πρόεδρος της ΛΑΕ ζήλεψε τον τρόπο που ξεγέλασαν τη φρουρά, εμφανιζόμενοι ως… τουρίστες και καταφθάνοντας με τρία τουριστικά πούλμαν που μόλις σταμάτησαν στην είσοδο του πρωθυπουργικού γραφείου, άνοιξαν τα πανό τους και απέκλεισαν την κεντρική είσοδο.

Ο κ. Λαφαζάνης ωστόσο, σύμφωνα με την στήλη, ετοιμάζεται για άλλες… διαμαρτυρίες: «Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, όπου τους βρούμε θα τους κράζουμε, ο Πειραιάς ήταν η αρχή, θα υπάρξουν κινητοποιήσεις παντού» έλεγε.

Στόχος του, έτσι όπως τον προσδιόρισε, είναι να υπάρξει εντός του 2016 ανατροπή παντού, αν και κατά τους υπολογισμούς του η κυβέρνηση δεν πρόκειται να αντέξει για πολύ ακόμη. Κυρίως όταν έρθει στη Βουλή το αγροτικό.

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων