Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Ουρές και συνωστισμός στην «πρεμιέρα» του Υποθηκοφυλακείου Αθηνών

Ατελείωτες ουρές στο πεζοδρόμιο της Αριστοτέλους και συνωστισμός χωρίς καν αποστάσεις ασφαλείας παρατηρήθηκαν έξω από το υποθηκοφυλακείο Αθηνών, στην πρεμιέρα της άρσης των περιοριστικών μέτρων για τη διασπορά του κορονοϊού. Μαζί με τα ειρηνοδικεία και τα πρωτοδικεία της χώρας, άνοιξαν για το κοινό και τα υποθηκοφυλακεία.

Οι εικόνες όμως έξω από το υποθηκοφυλακείο Αθηνών το πρωί της Τρίτης υποχρέωσαν την ΕΛ.ΑΣ. να επέμβει προκειμένου να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας. Υπενθυμίζεται ότι σε αποχή από την άσκηση των καθηκόντων τους βρίσκονται οι δικηγόροι της Αθήνας, καθώς και οι δικαστικοί υπάλληλοι στα ειρηνοδικεία Αμαρουσίου, Αχαρνών, Ελευσίνας, Καλλιθέας, Κρωπίας, Ιλίου, Λαυρίου, Ν. Ιωνίας, Μαραθώνος, Μεγάρων, Περιστερίου και Χαλανδρίου.

Στην Πάτρα, για ανεπάρκεια των προστατευτικών υλικών μιλάει ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου, Θάνος Ζούπας. Οπως είπε στο Mega, δόθηκαν μόλις 270 απολυμαντικά χεριών και 15 κουτιά γάντια για όλη την Εφετειακή Περιφέρεια, δηλαδή τα δικαστήρια της Πάτρας, του Πύργου, ακόμα και της Ζακύνθου. «Μάσκες δεν υπάρχουν καθόλου» πρόσθεσε ο κ. Ζούπας, την ώρα που η χρήση τους θα είναι υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων