Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Π. Χρηστίδης: Εντελώς απαράδεκτο το Ν/Σ για το οικογενειακό δίκαιο

«Η δημοσκόπηση επιβεβαιώνει μία σειρά δεδομένων που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα βάζαμε στον δημόσιο διάλογο και αυτό έχει να κάνει κυρίως με την σοβαρότητα και την μετριοπάθεια με την οποία πρέπει κάποιος να κάνει αντιπολίτευση», δήλωσε στο Κανάλι Ένα 90,4 και την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» με την δημοσιογράφο Λία Λάππα, ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης, αναφερόμενος στην δημοσκόπηση του «Πρώτου Θέματος» με θέμα τον εκλογικό χάρτη του κέντρου.

«Το Κίνημα Αλλαγής έχει δυνητική ψήφο που μπορεί να φτάσει μέχρι το 12,5%… Είναι πια κατανοητό στον κόσμο ότι χρειάζεται ένας άλλος πόλος για να κάνει αντιπολίτευση και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να το κάνει αυτό», εκτίμησε ο κ. Χρηστίδης.

Όσον αφορά την διαχείριση της πανδημίας ανέφερε: «Το γεγονός ότι σήμερα ο κ. Τσιόδρας ή ο κ. Σύψας, μειοψηφούν στην επιτροπή λοιμωξιολόγων και έχουν μια διαφορετική άποψη είναι κάτι το οποίο πρέπει να προβληματίσει την κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο έχει χαράξει την στρατηγική της».

Παράλληλα ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ κάλεσε τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο ώστε, όπως είπε, να αποκτήσουμε ανοσία στον κορωνοϊό το συντομότερο δυνατό.

HTML tutorial

Επίσης αναφέρθηκε στις αλλαγές στο οικογενειακό δίκαιο, υποστηρίζοντας πως, «Το νομοσχέδιο είναι εντελώς απαράδεκτο, σε μία κατεύθυνση η οποία δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως από τα μεγάλα ζητήματα, ειδικά στην περίπτωση της διαφωνίας του ζευγαριού σε σχέση με την επιμέλεια και τα δικαιώματα του παιδιού».

Σχετικά με την πολιτική που ακολουθεί η αξιωματική αντιπολίτευση είπε ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εγκλωβισμένος σε ιδεοληψίες με μία ηγετική ομάδα που πορεύεται και τοποθετείται με ακραίους όρους, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που έχει ανάγκη σήμερα η κεντροαριστερά, η σοσιαλδημοκρατία, η προοδευτική παράταξη».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το παλιό, είναι το χθες, είναι μία παρακμή η οποία όσο βρίσκεται στην θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα όπως δεν προσέφερε και όταν ήταν στην κυβέρνηση… Με λογικές fake news κάνεις και fake politics και όταν κάνεις fake politics δεν μπορείς να εμπνεύσεις τον κόσμο», τόνισε ο κ. Χρηστίδης.

Σε ερώτηση για τα εσωτερικά του ΚΙΝΑΛ, απάντησε ότι υπάρχουν προγραμματισμένες διαδικασίες που θα λάβουν χώρα στο τέλος του έτους.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων