Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022

Παίδων Πεντέλης: Επανέρχεται σε πλήρη λειτουργία στις 25 Φεβρουαρίου με το σύνολο των εφημεριών του

«Στις 25 Φεβρουαρίου το Παίδων Πεντέλης επανέρχεται στην πλήρη λειτουργία του με το σύνολο των εφημεριών του. Είμαστε απολύτως συνεπείς στο χρονοδιάγραμμα μας», ενημέρωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Υπενθυμίζεται, ότι απαντώντας προ ολίγων ημερών σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθού, σχετικά με την αναστολή των εφημεριών του Νοσοκομείου, ο υπουργός επεσήμανε, πως το μέγιστο της αναστολής των εφημεριών του νοσοκομείου που είχε τεθεί ήταν οι 6 εβδομάδες προκειμένου να ενισχυθεί ο παιδικός εμβολιασμός.

Ο υπουργός, ανέφερε τότε, πως «η λύση της αναστολής των εφημεριών του «Παίδων Πεντέλης» επιλέχθηκε για συγκεκριμένο διάστημα και δεν ξεκίνησε για να παραταθεί ή οτιδήποτε άλλο».

Μάλιστα, όπως είπε, «για τον εμβολιασμό των παιδιών, υπήρχε μια μεγαλύτερη ευαισθησία και θέλαμε η στελέχωση των εμβολιαστικών γραμμών να είναι η κατάλληλη με παιδιάτρους κάτι που δεν είχαν τα υπάρχουσα Μέγα Εμβολιαστικά Κέντρα που λειτουργούσαν για τους ενήλικες».

HTML tutorial

Σύμφωνα με τον κ. Πλεύρη, η επιλογή του «Παίδων Πεντέλης» έγινε καθώς υπήρχαν οι διαβεβαιώσεις ότι δεν θα επηρεάζονταν οι νοσηλείες καθώς και ότι οι εφημερίες του μπορούσαν να καλυφθούν από τα άλλα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία του λεκανοπεδίου, που έτσι και αλλιώς εφημερεύουν παράλληλα όταν εφημερεύει το «Παίδων Πεντέλης».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων