Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

Παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης η υπόθεση Μπεκατώρου

Το πρωί της Τετάρτης κλήθηκε να καταθέσει στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών η Σοφία Μπεκατώρου η οποία κατήγγειλε μέλος της Ομοσπονδίας ιστιοπλοϊας για ασέλγεια εις βάρος της.

Η Ολυμπιαονίκης μας συγκλόνισε την Ελλάδα με τις αποκαλύψεις της και πλέον έρχεται η σειρά του εισαγγελέα ο οποίος έχει μελετήσει την υπόθεση και ξεκινά την επί της ουσίας διερεύνηση της, ξεκινώντας με τη μαρτρυρία της Μπεκατώρου.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας η Ολυμπιονίκης θα κληθεί να εισφέρει στη Δικαιοσύνη όλα εκείνα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της για το πρόσωπο που έχει ήδη κατονομάσει στις αρχές ως δράστη του βιασμού, καθώς και αν έχει στη διάθεσή της στοιχεία για άλλες περιπτώσεις.

Η Εισαγγελία θα ερευνήσει σε βάθος και προς κάθε κατεύθυνση την υπόθεση, ώστε να μην μείνει καμία σκιά, τώρα που άνοιξαν τα στόματα, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά πηγές από το χώρο της Δικαιοσύνης .

HTML tutorial

Στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών θα μπουν όλες οι καταγγελλόμενες αξιόποινες πράξεις. Για όσες βεβαίως εκ του νόμου έχουν υποπέσει σε παραγραφή, τα χέρια των εισαγγελικών αρχών είναι «δεμένα», ωστόσο η έρευνα παραμένει ανοιχτή για μεταγενέστερες πράξεις που παραμένουν «ζωντανές» και μπορούν να οδηγήσουν στην άσκηση ποινικής δίωξης.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων