Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022

Παναγιώτης Βλάχος στο RP: “Αυτό που μετρά στην κυβέρνηση είναι οι προγραμματικές συμφωνίες”

Για τις διαρροές: Σωστή στρατηγική του Θεοδωράκη. Είναι ο μόνος που έχει ένα ξεκάθαρο μήνυμα με ξεκάθαρες προτάσεις, παρά την πόλωση

“Η επόμενη μέρα χρειάζεται μια διαφορετική προσέγγιση από ότι τα προηγούμενα χρονιά. Αυτό που μετρά στην κυβέρνηση είναι οι προγραμματικές συμφωνίες” σημειώνει στο RizopoulosPost ο επικεφαλής της κίνησης Μπροστά και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ποταμιού Παναγιώτης Βλάχος.

Αναφορικά με τις πιέσεις που δέχεται το Ποτάμι ο κύριος Βλάχος σημειώνει πως ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που έχει ένα ξεκάθαρο μήνυμα και ξεκάθαρες προτάσεις.

Ο κύριος Βλάχος μιλά και για την ανάγκη να προωθηθούν οι λεγόμενες “άυλες μεταρρυθμίσεις”, όπως οι τομές στη δικαιοσύνη, οι αλλαγές στην κυκλοφορία και στις διαδρομές του χρήματος αλλά και οι αλλαγές στο δημόσιο.

HTML tutorial

Αναφορικά με το δίλημμα του παλιού και του νέου σημειώνει πως, παρά την στροφή του ΣΥΡΙΖΑ, εξακολουθεί το απελθόν κυβερνητικό κόμμα να εκφράζει, έστω σε ιδεολογικό επίπεδο, αυθεντικά το παλιό, ενώ τοποθετείται και για το ενδεχόμενο συγκρότησης ενός κόμματος του ΝΑΙ.

O Παναγιώτης Βλάχος στο Rizopoulos Post! from Rizopoulos Post on Vimeo.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων