Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

Πάνε τα Mikel… Αμερική;

Η αλυσίδα «Mikel» είναι σίγουρα το απόλυτο ελληνικό success story του καφέ. Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί τόσο σε εγχώρια ΜΜΕ, όσο και σε διεθνείς τίτλους για τη στρατηγική της εταιρείας και για τα σχέδια επέκτασης της σε άλλες αγορές πέραν της ελληνικής.

Πρόσφατα δημοσιεύματα μάλιστα έκαναν λόγο για άνοιγμα καταστημάτων Mikel σε δύο μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ και συγκεκριμένα σε Νέα Υόρκη και Βοστώνη. Το FortuneGreece.com επικοινώνησε με ανώτατα στελέχη της εταιρείας τα οποία και διαψεύδουν ότι είναι στα άμεσα σχέδια τους μια τέτοια κίνηση.

Φυσικά μετά την εγχώρια ανάπτυξη που συνεχίζεται, στα σχέδια της εταιρείας είναι και το εξωτερικό, με προτεραιότητα την αγορά της Ευρώπης, χωρίς τα στελέχη της εταιρείας να αποκλείουν τις αγορές της Μέσης Ανατολής αλλά και των ΗΠΑ.

Είναι πολύ πιθανό το 2015 να δούμε τα πρώτα καταστήματα Mikel εκτός συνόρων, με έναν αστερίσκο διστακτικότητας ίσως, αφού η διαφύλαξη της ποιότητας των υπηρεσιών και των προϊόντων της εταιρείας γίνεται πολύ πιο αποτελεσματικά εντός συνόρων. Όλα βέβαια θα γίνουν βάσει προγραμματισμού.

Η αλυσίδα πλέον αριθμεί 95 καταστήματα στην Ελλάδα, ενώ 18 – 20 μαγαζιά είναι αυτή την εποχή υπό κατασκευή.

mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner