Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Παντρεύτηκαν οι ηθοποιοί Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Μακρής

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν δύο γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί και μοιράστηκαν μέσω social media πλάνα από αυτή την ευτυχισμένη ημέρα στη ζωή τους.
Οι δύο ηθοποιοί επισκέφτηκαν το δημαρχείο και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, με τον πρωταγωνιστή της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια» να είναι εκείνος που αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός.

Το ζευγάρι έχει μαζί ένα παιδί, τον Νικηφόρο, ο οποίος είναι τριών ετών και χθες επισημοποίησαν τη σχέση τους, ενώ ανέβασαν και φωτογραφίες στα social media.

«Πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη.» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής τους ο Μιχάλης Οικονόμου που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με το σύζυγό του.

Οι ίδιοι είχαν μιλήσει στη Vogue Greece για τη ζωή τους. Μεταξύ άλλων είχαν πει:

«Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε πριν από πέντε χρόνια, όταν εγώ έβγαινα ξανά στο φως έπειτα από μία περίεργη περιπλάνηση, έχοντας χάσει τον προσανατολισμό μου στη ζωή», λέει ο Μιχάλης. «Ήταν μια σκοτεινή, εσωστρεφής περίοδος, που ήμουν ανίσχυρος απέναντι στις προσωπικές μου αδυναμίες, κάτι που με επηρέασε και επαγγελματικά.

Η βαθύτερη αιτία αυτού είχε να κάνει με το ότι δεν με είχα αποδεχτεί πλήρως, κουβαλούσα πολλά κρυμμένα μυστικά και γι’ αυτό δεν μπορούσα να συνδεθώ πραγματικά με τους δικούς μου ανθρώπους και με μια κοινωνία που θεωρούσε τη σεξουαλικότητά μου ταμπού. Στην προσπάθειά μου να γίνω αποδεκτός, να αποτινάξω τις ταμπέλες και το στίγμα, έχανα τον εαυτό μου.

Όλα, όμως, άρχισαν να αμβλύνονται μετά τη γνωριμία μας και αφότου μπήκα και σε έναν πιο πνευματικό δρόμο. Αρκεί ένας άνθρωπος να σου δείξει ότι είναι εκεί για σένα, στα εύκολα και στα δύσκολα, και ότι μαζί μπορείτε να προχωρήσετε ενωμένοι στη ζωή».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων