Σάββατο, 21 Μαΐου, 2022

Πάουλο Σόουζα ξανά για ΠΑΟ!

Ο Παναθηναϊκός είναι σε διαδικασία αγωνιστικής μάχης για να μπει στα πλέι οφ και να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή έξοδο, ψάχνει χρόνο και χρήμα για να τακτοποιήσει διαφορες υποθέσεις ώστε να πάρει την άδεια για να παίξει στην Ευρώπη, είναι σε διαρκή αναζήτηση χρημάτων και προσπαθεί να οργανώσει σωστά την επιστροφή του στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Μέσα σε όλα αυτά τα τρεξίματα υπάρχει ειλημμένη απόφαση της διοίκησης Αλαφούζου για το αγωνιστικό σκέλος της επόμενης χρονιάς. Με βασικό άξονα την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, ο οποίος θα γνωρίζει το περιβάλλον του Παναθηναϊκού, θα είναι από το εξωτερικό και θα έχει τη δυνατότητα και το κύρος να προσελκύσει ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Μία περίπτωση που έχει εξεταστεί σοβαρά είναι αυτή του Πάουλο Σόουζα. Του Πορτογάλου παλιού παίκτη της ομάδας και νυν προπονητή, ο οποίος είναι πολύ αγαπητός στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟ και διαθέτει τα προαναφερθέντα προσόντα για τη θέση του στελέχους που θα αναλάβει τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης ποδοσφαιρικής καριέρας του, ο Σόουζα έχει εργαστεί ως τεχνικός σε αρκετές ομάδες. Στην εθνική U-16 της Πορτογαλίας, στην Αγγλία (ΚΠΡ, Σουόνσι, Λέστερ) και την τελευταία διετία στην Ουγγαρία με την Βιντεότον.

Στον Παναθηναϊκό εκτιμούν ότι μία σοβαρή πρόταση επιστροφής του στο σύλλογο από άλλο πόστο δεν θα τον άφηνε ασυγκίνητο.

Το όλο θέμα χειρίζεται ένας άλλος Πορτογάλος, άμεσος συνεργάτης το τελευταίο διάστημα της πράσινης ΠΑΕ, ο Βαρέλα. Και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα πιο ουσιαστικές εξελίξεις για έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου που μπορεί να δώσει ξανά διεθνή αίγλη στο σύλλογο, αλλά και να τον βοηθήσει καθοριστικά σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο της ιστορίας του.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων