Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Παρά λίγο αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου γιατί τρεις γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια! (ΒΙΝΤΕΟ)

“Μαλλιά κουβάρια” έγιναν τρεις γυναίκες σε πτήση με προορισμό το Χονγκ Κονγκ, με τον πιλότο του αεροσκάφους να απειλεί με αναγκαστική προσγείωση αν δεν σταματήσουν τον καυγά.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο γυναίκες που κάθονταν μπροστά από την 27χρονη Chan Juan Sung ξύπνησαν από τα κλάματα του μωρού της. Τότε αποφάσισαν να περάσουν στην αντεπίθεση, ξαπλώνοντας εντελώς προς τα πίσω τα καθίσματα τους. Σύμφωνα με το star.gr, ακολούθησε συμπλοκή, με τη μία από τις τρεις να χτυπά το κεφάλι της στα ντουλάπια που βρίσκονται πάνω από τις επιβατικές θέσεις του αεροπλάνου.

Τα πνεύματα ησύχασαν όταν το πλήρωμα του αεροσκάφους επενέβη και τις χώρισε.

«Καθόμουν δίπλα τους όταν άρχισαν να λένε στη γυναίκα να κάνει το μωρό της να σκάσει. Άρχισε να τους φωνάζει και μέχρι να καταλάβω τι συμβαίνει, στηρίχτηκε στο κάθισμά της και χτύπησε τη μία. Στην συνέχεια επικράτησε μια κόλαση. Αυτές μάλωναν, το μωρό ούρλιαζε και οι υπόλοιποι επιβάτες τους φώναζαν να σταματήσουν» είπε ο 45χρονος Xiong Wan στην Daily Mail.

Όσο για τον πιλότο, παρά το προειδοποιητικό μήνυμα του, τελικά δεν έκανε πράξη την απειλή του από τη στιγμή που το περιστατικό έλαβε τέλος και το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην προγραμματισμένη ώρα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων