Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Παρακαλάνε το Γιώργο να μπει στο ψηφοδέλτιο!

Μετά το «έχει ο καιρός γυρίσματα» του κ. Παπανδρέου, σε ομιλία του κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Χαλκίδα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Δημήτρης Καρύδης, δήλωσε σήμερα: «Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Ο κ. Παπανδρέου πρέπει να είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ».

Και συνέχισε, στο ίδιο ενωτικό κλίμα: «Αυτό που πρέπει να επικρατήσει στο ΠΑΣΟΚ είναι η ενότητα και η συσπείρωση όλων των δυνάμεών του, αυτό απαιτεί σήμερα ο κόσμος, γιατί θέλει η Δημοκρατική Παράταξη να ανασυνταχθεί και να ενδυναμωθεί και ειδικά στη σημερινή εποχή που φτάνουμε λίγο πριν την έξοδο από την κρίση και πρέπει να χαράξουμε ένα καινούργιο δρόμο για την πατρίδα μας».

Μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Καρύδης είπε επίσης: «Ο κ. Παπανδρέου το «έχει ο καιρός γυρίσματα», το είπε σε μία αποστροφή της ομιλίας του και πιστεύω ότι έχει μία ευρύτερη σημασία για την παράταξη, όταν είπε, δηλαδή, ότι το ΠΑΣΟΚ δέχθηκε τεράστια πλήγματα τότε, όταν πήρε όλο το βάρος μόνο του για να βγει η χώρα από την κρίση. Ο κ. Παπανδρέου έχει το απόλυτο δικαίωμα μέσα σε μια ταραγμένη και περιπετειώδη εποχή να θέλει να ακουστούν κάποιες αλήθειες».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων