Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Παρανοϊκή ζήλια – Τον περνά από ανιχνευτή ψεύδους κάθε φορά που εκείνος επιστρέφει σπίτι!

Κάποιες ψάχνουν το κινητό του συντρόφου τους, άλλες τον παρακολουθούν. Η Ντέμπι Γουντ όμως ξεπέρασε κάθε όριο ζήλειας και κερδίζει επάξια τον τίτλο της πιο ζηλιάρας γυναίκας στον κόσμο, αφού έφτασε στο σημείο να περνά από ανιχνευτή ψεύδους το σύντροφό της, κάθε φορά που εκείνος βγαίνει από το σπίτι.

Η 43χρονη Βρετανίδα φοβάται σε τέτοιο βαθμό ότι ο καλός της, ο Στιβ Γουντ με τον οποίο τελικά παντρεύτηκε, θα την απατήσει, που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του.

Μεταξύ άλλων, έλεγχε το κινητό του, τα email του αλλά και τον τραπεζικό του λογαριασμό συνεχώς, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν συμβαίνει τίποτα περίεργο. Του απαγόρευε να παρακολουθεί τηλεοπτικά προγράμματα με γυναίκες, ή φωτογραφίες θηλυκών σε περιοδικά, ενώ έβαλε στον υπολογιστή του ειδικά φίλτρα, προκειμένου να μην του επιτρέπει να βλέπει σέξι φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Προφανώς όμως θεώρησε ότι όλα αυτά δεν είναι αρκετά, καθώς έφτασε στο σημείο να αγοράσει έναν ανιχνευτή ψεύδους, καθώς- όπως εξηγεί- πίστευε ότι αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος ότι ο σύντροφός της λέει την αλήθεια και δεν… παίζει το μάτι του όταν βρίσκεται μόνος του.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων