Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Παρουσιάστρια θυσίασε την ζωή της για το μωρό της (ΦΩΤΟ)

Συγκλονίζει την Κίνα ιστορία μίας νεαρής τηλεπαρουσιάστριας, η οποία πέθανε από καρκίνο έχοντας αρνηθεί να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία ενώ ήταν έγκυος στον γιο της προκειμένου να μην θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο.

Η 26χρονη Κιού Γιουανγιουάν από την πόλη Ζενγκτσού στην κεντρική επαρχία Χενάν πέθανε την Τετάρτη, μόλις γιόρτασε με την οικογένειά της τις 100 πρώτες ημέρες της ζωής του γιού της, του Νιανιάν, κάτι που απαιτεί η κινεζική παράδοση.

Όπως δήλωσε ο σύζυγός της, ο Ζανγκ Κιχουάν, στην εφημερίδα Zhengzhou Evening News, «μετά τον γάμο μας, η μεγαλύτερη επιθυμία της ήταν να γίνει μητέρα. Επέλεξε να σώσει το παιδί μας. Γνώριζε ότι στη ζωή δεν γίνεται να είναι όλα τέλεια. Και έλεγε ότι ποτέ δεν μετάνιωσε για την απόφασή της».

Η Κιού, η οποία παρουσίαζε μία τηλεοπτική εκπομπή για σκάκι στον σταθμό Zhengzhou Television Station, έμαθε ότι ήταν έγκυος τον Μάρτιο. Ωστόσο δεν πρόλαβε να χαρεί καθώς λίγο αργότερα τα αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων έδειξαν ότι έπασχε από καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας.

aaaa-baby

 

Για να μην θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του αγέννητου γιού της εξαιτίας της χημειοθεραπείας, η Κιού ζήτησε να σταματήσει, γεγονός που προκάλεσε την εξάπλωση του καρκίνου.

Τον Σεπτέμβριο, όταν επιδεινώθηκε η κατάστασή της, εισήχθη στο νοσοκομείο όπου γέννησε με καισαρική το βρέφος που κυοφορούσε– τότε μόλις επτά μηνών. Το αγοράκι ζύγιζε περίπου 1,5 κιλό όταν γεννήθηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Στη συνέχεια, η Κιού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του καρκινικού όγκου, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά για να σωθεί η ζωή της.

Παρά το ότι υποβλήθηκε σε περισσότερες από 20 μέρες χημειοθεραπεία, οι γιατροί της είπαν ότι οι πιθανότητες ίασής της ήταν μηδαμινές.

Γι αυτό και την συμβούλευσαν να σταματήσει τη θεραπεία και να επιστρέψει σπίτι στην οικογένειά της.

Ο σύζυγος που έμεινε πίσω

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο σύζυγός της, ο οποίος εργαζόταν ως δημοσιογράφος στον ίδιο σταθμό με την Κιού, βρισκόταν μακριά από το σπίτι τους όταν πέθανε και δεν μπόρεσε να είναι στο πλευρό της.

«Η Γιουανγιουάν πέθανε. Το μόνο που μπορώ τώρα να κάνω είναι να φροντίσω το παιδί μας και την οικογένειά της. Ελπίζω όλοι να προσευχηθούν σιωπηρά για εκείνη και το παιδί μας και να χαμογελούν στη ζωή, όπως έκανε η Γιουανγιουάν», δήλωσε ο σύζυγός της.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων