Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023

Πατήρ Αντώνιος: Ξεσκονίζουν τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς σε δολάρια -Το μυστήριο με τους συνδικαιούχους

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας με τους λογαριασμούς του πατρός Αντωνίου να βρίσκονται στο μικροσκόπιο.

Στο στόχαστρο των αρχών φέρεται να είναι τρεις λογαριασμοί του πατρός Αντωνίου, στους οποίους βρέθηκαν μεγάλα ποσά σε δολάρια, τα οποία δεν δικαιολογούνται.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στις αρχές, όπως αναφέρουν πληροφορίες του protothema, είναι ότι στους λογαριασμούς υπάρχει, εκτός από το όνομα του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, το όνομα ενός συνδικαιούχου που δεν ήταν γνωστό.

Μάλιστα, η υπόθεση περιπλέκεται καθώς στον έναν λογαριασμό ο συνδικαιούχος Χ. είναι νεκρός. Στους άλλους δύο διαπιστώθηκε ότι η κυρία Δ είναι ηλικιωμένη με σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ ο Σ. ένα άτομο που δεν βρέθηκαν στοιχεία.

Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι από τις κινήσεις των τριών λογαριασμών διαπιστώθηκε ότι πριν από τέσσερα χρόνια οι συνολικές καταθέσεις άγγιζαν τα 150.000 δολάρια, ενώ το 2019 ήταν 113.000 δολάρια.

Οι αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης των συγκεκριμένων λογαριασμών και αναζητούν απαντήσεις σε τρία ερωτήματα:

Γιατί επιλέχθηκαν τρία άγνωστα άτομα ως συνδικαιούχοι

Ποιοι ήταν αυτοί και πώς σχετίζονταν με την Κιβωτό, τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα

Τι χρήματα είναι αυτά και ποια η προέλευσή τους

Πηγή: lifo.gr

mastografia_banner

σχετικα αρθρα

voucher_banner

ροη ειδησεων

mastografia_banner