Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Πάτρα: «Δεν μπορεί ο θάνατος της Τζωρτζίνας να τελέστηκε μόνο από ένα άτομο»

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα με τη μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει συλληφθεί για ανθρωποκτονία εκ προθέσεων της Τζωρτζίνας.

Στις εξελίξεις που αφορούν τον θάνατο της 9χρονης στην Πάτρα αναφέρθηκε ο ποινικολόγος Αντώνης Κουρδόγλου στον Real Fm 107,1 της Θεσσαλονίκης εκτιμώντας πως «δεν μπορεί ο θάνατος της Τζώρτζίνας να τελέστηκε μόνο από ένα άτομο».

Ο κ. Κουρτόγλου έκανε λόγο για πρωτόγνωρη και ειδεχθέστατη υπόθεση, σχολιάζοντας τα «πολύ συγκλονιστικά στοιχεία» που δημοσιοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες ως πληροφορίες για τον μαρτυρικό -όπως λένε ιατροδικαστές- θάνατο της Τζωρτζίνας.

Συγχώνευση δικογραφιών

HTML tutorial

Παράλληλα σημείωσε πως αν προκύψουν στοιχεία για εγκληματικές πράξεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών οι τρεις δικογραφίες μπορούν να συνενωθούν, ενώ αναφέρθηκε και στον τέταρτο θάνατο που, επίσης, φαίνεται πως θα ερευνηθεί (σ.σ. της ηλικιωμένης σπιτονοικοκυράς).

Σύμφωνα με τον κ. Κουρτόγλου, «δεν μπορεί αυτή η πράξη να τελέστηκε από ένα άτομο» και συγκεκριμένα τόνισε πως «είναι δύσκολο να σκεφτούμε ότι όλα τα σκέφτηκε, τα οργάνωσε και τα εκτέλεσε μόνη της», είπε για την 33χρονη. «Σίγουρα χρειαζόταν τουλάχιστον μία βοήθεια», πρόσθεσε.

Να ομολογήσει και να ζητήσει συγγνώμη

Επίσης ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε πως η ομολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου θα βοηθήσει στην πλήρη διαλεύκανση της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης.

Αν είναι ένοχη η μητέρα, «πρέπει οπωσδήποτε να δώσει τις λεπτομέρειες για να μη σπιλώνονται και άλλες προσωπικότητες. Πρέπει να πει την αλήθεια. Αν το έχει κάνει (σ.σ. το έγκλημα), η ομολογία και το να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένειά της, από την κοινωνία, από τα παιδάκια, από τις ψυχές αυτές, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει. Να ομολογήσει αμέσως και να δώσει όλες τις λεπτομέρειες ώστε να τιμωρηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων