Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Πάτρα: Kεταμίνη βρέθηκε στην Τζωρτζίνα, τι είναι αυτή η ουσία και πως μπορεί να σκοτώσει

Νέες αποκαλύψεις για τους αιφνίδιους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα έρχονται σήμερα στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Mega και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η ουσία κεταμίνη βρέθηκε στην Τζωρτζίνα. Πρόκειται για μία ουσία που σε μεγάλη δόση μπορεί να σκοτώσει μέσα σε λίγα λεπτά, ιδίως εάν χορηγηθεί με σύριγγα.

Λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, οι πηγές που επικαλείται η εκπομπή το Live News αναφέρουν πως η ύποπτη ουσία ανιχνεύτηκε στον οργανισμό του κοριτσιού. Η φαρμακευτική ουσία δεν χορηγήθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου που νοσηλευόταν το κορίτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και προς το παρόν δεν είναι γνωστό ποιος και πώς το χορήγησε.

Οι επιστήμονες στο εξειδικευμένο εργαστήριο του ΑΠΘ θα διασταυρώσουν άμεσα αν η επίμαχη δοσολογία ήταν κρίσιμη. Εν τω μεταξύ, ο γονιδιακός έλεγχος ολοκληρώθηκε χωρίς να βρεθεί κάποιος συσχετισμός με γονιδιακό παράγοντα ή κληρονομικά ζητήματα που να εξηγεί τους αιφνίδιους θανάτους των παιδιών.

HTML tutorial

Στο επόμενο διάστημα αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν οι υπόλοιποι γιατροί που εμπλέκονται στην υπόθεση και οι γονείς της 9χρονης.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων