Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Πάτρα: Τι θα αναφέρει το περιεχόμενο της κατάθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αντιδράσεις και νέες συζητήσεις προκαλούν όσα κατέθεσε η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα για τον θάνατο της Μαλένας, υποστηρίζοντας ότι οφειλόταν σε παθολογικά αίτια, κάτι που ανατρέπει το πόρισμα των Καρακούκη και Καλόγρηα για την κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Εν κατακλείδι θα ήθελα να αναφέρω ότι όλες οι πληροφορίες οι οποίες μου εδόθησαν από το νοσοκομείο και την παραγγέλλουσα αρχή, ήτοι θάνατος παθολογικής αιτιολογίας, ήταν συμβατές με τα δικά μου ευρήματα όπως αυτά προέκυψαν από τις διενεργηθείσες εξετάσεις» σημείωσε η ιατροδικαστής.

Το περιεχόμενο της κατάθεσής της, αναμένεται να γίνει… σημαία από την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου που επιμένει πως είναι αθώα, πως δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στους θανάτους των παιδιών της και πως η όλη αλήθεια κρύβεται στα αρχικά ιατροδικαστικά πορίσματα.

«Τα δικά μου ευρήματα βασίζονται στην παθολογοανατομική και τοξικολογική εξέταση και μόνο. Για το τι μπορεί να έχει συμβεί ή ποια η κατάσταση της ασθενούς πριν τον θάνατο εγώ δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Αν λάβουμε υπόψη όσα μου αναφέρατε, την προγενέστερη δηλαδή καλή κλινική εικόνα του παιδιού και όλα τα υπόλοιπα που μου λέτε αλλά και τα αποτελέσματα της παθολογοανατομικής εξέτασης, σαφώς και δίνεται η εντύπωση ότι το πρόβλημα δεν ήταν χρόνιο, αλλά προέκυψε κάτι το οξύ» συμπλήρωσε η κυρία Τσάκωνα.

Για να αντικρούσει τα στοιχεία του πορίσματος Καρακούκη και Καλόγρια, η 33χρονη έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο της, να βρει τεχνικούς συμβούλους από το εξωτερικό. Με τον Γρηγόρη Λέων να τονίζει πως η αποστολή τους, είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων