Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

Πάτρα: Χαμός στη βάφτιση της εγγονής της Πόλυς Πάνου

Η βάφτιση έγινε στην Πάτρα με τα όσα συνέβησαν να προκαλούν συζητήσεις. Οι φωνές της νονάς ξεσήκωσαν την εκκλησία…

Ένα όνομα διάσημο και «βαρύ», συνδεδεμένο με την ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού και με την Πάτρα. Η Πόλυ Πάνου, η σπουδαία τραγουδίστρια από την Πάτρα, δεν βρίσκεται πια στη ζωή, από χθες όμως η εγγονή της έχει το όνομά της. Ο θετός γιος της Πόλυς Πάνου, Βαγγέλης και η σύζυγός του, Γωγώ Βαγενά, βάπτισαν την κορούλας του στην Αγία Τριάδα, στην περιοχή της Εκάλης, με νονά την Ζήνα Κουτσελίνη.

Απρόοπτο κατά τη διάρκεια της βάφτισης

Η μικρή πήρε το όνομα Πολυτίμη, όπως ονομάζονταν η γιαγιά της. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου υπήρξε ένα απρόοπτο, καθώς τα μαλλιά της νονάς πήραν φωτιά. Παρόλα αυτά, η ίδια δεν έχασε στιγμή το χαμόγελό της και αντιμετώπισε το περιστατικό με ψυχραιμία.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», η ίδια δήλωσε: «Σας ευχαριστώ πολύ. Γίνομαι για τέταρτη φορά νονά και νιώθω πολύ όμορφα. Η γνωριμία μου με την Πολυτίμη ήταν όταν πριν 17 μήνες είχα κλείσει να κάνω μία συνέντευξη με τον υιοθετημένο γιο της Πόλυς Πάνου κι εκεί μου έφερε και τη μικρή του. Τότε ήταν μόλις δύο μηνών. Την κράτησα αγκαλιά και ένιωσα πολύ όμορφα. Έτσι, αποφάσισα να τη βαφτίσω!»

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων