Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Πεδίο μάχης παραγόντων η ΕΠΟ

Άνθρωποι που γνωρίζουν για χρόνια πρόσωπα και πράγματα στην ΕΠΟ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εκτιμούν ότι αυτή η κόντρα που έχει ξεσπάσει στην Ομοσπονδία το τελευταίο διάστημα είναι η χειρότερη που παρατηρήθηκε ποτέ στην ιστορία της!

Οι διαμάχες στα δικαστήρια, οι εκατέρωθεν κατηγορίες και ο πόλεμος χαρακωμάτων ανάμεσα στην πλευρά της διοίκησης Σαρρή και της αντιπολίτευσης Γκαγκάτση, έχουν φτάσει πλέον σε οριακό σημείο και θα κρίνουν πολλά για το πως θα παρουσιαστούν οι δυνάμεις του ποδοσφαίρου στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι από τη μία πλευρά είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός κι από την άλλη ο Ιβάν Σαββίδης με τον ΠΑΟΚ και ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Παναθηναϊκό.

Και όλο το παιχνίδι εξουσίας γίνεται από αυτές τις αντίπαλες δυνάμεις του ελληνικού πρωταθλήματος, με την ΕΠΟ να αποτελεί το πεδίο μάχης.

Η δικαστική απόφαση σχετικά με την κίνηση της αντιπολίτευσης Γκαγκάτση να ρίξει τη διοίκηση Σαρρή αναμένεται αργότερα, όπως και η αντίδραση της διοίκησης στο θέμα της τιμωρίας των αντιφρονούντων Ενώσεων. Ο Σαρρής απέφυγε να το πει ευθέως στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου για ευνόητους λόγους, αλλά είναι βέβαιο ότι οι πρωταγωνιστές της «επανάστασης» και οι Ενώσεις τους θα τεθούν υπό τον κίνδυνο αποβολής στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, η διαφορά είναι ότι το παιχνίδι έχει χοντρύνει πολύ για την απόκτηση εξουσίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Γκαγκάτση να νιώθει πολύ πιο δυνατός σε σχέση με 8 μήνες νωρίτερα όταν έχασε με κάτω τα χέρια τις εκλογές. Αλλά και τον Σαρρή να αντέχει, χρησιμοποιώντας όλα τα κόλπα και τις διεθνείς βοήθειες με τους μπαμπούλες της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ, όπως έκανε στα χρόνια της κυριαρχίας του και ο σημερινός επικεφαλής της αντιπολίτευσης.

Η μάχη αναμένεται να συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι, με αμείωτο πάθος. Θα την παρακολουθουμε…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων