Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Πείτε “ναι” στο πρωινό σεξ! Αυτά είναι τα 6 οφέλη που ίσως δεν γνωρίζατε

Κάποιοι το λατρεύουν, ενώ κάποιοι άλλοι το αποφεύγουν συστηματικά. Το πρωινό σεξ, όμως, κρύβει πολλά περισσότερα από όσα πίστευε κανείς.

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν λάβει χώρα κατά καιρούς, το να κάνει κανείς σεξ αμέσως μόλις ξυπνήσει μόνο καλό μπορεί να κάνει στην υγεία αλλά και τη σεξουαλική του ζωή.

Δείτε τα 6 οφέλη του πρωινού σεξ:

1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχετε υπόψιν είναι πως οι γυναίκες το πρωί έχουν περισσότερη ενέργεια και οι άνδρες έχουν τα υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης, συνεπώς το σεξ το πρωί είναι πιο έντονο σύμφωνα με το περιοδικό Glamour México.

HTML tutorial

2. Δεύτερον θα ξεκινήσετε την ημέρα σας με καλύτερη διάθεση καθώς με το σεξ απελευθερώνονται ενδορφίνες και ορμόνες που βελτιώνουν την ψυχική μας διάθεση.

3. Επίσης, σύμφωνα με μελέτη που πανεπιστημίου Queen’s του Belfast που δημοσιεύθηκε το 2008, το πρωινό σεξ παράγει αντισώματα που συνδέονται με λειτουργίες του ανοσοποιητικού, συνεπώς αυξάνονται οι άμυνες του οργανισμού μας

4. Σύμφωνα με την ίδια μελέτη, το πρωινό σεξ μας βοηθάει να κάψουμε 300 θερμίδες και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, κάτι που σημαίνει ότι συνεχίζουμε να καίμε περισσότερες θερμίδες και μέσα στην ημέρα

5. Θυμηθείτε πως το σεξ έχει ευεργετικά αποτελέσματα και στην όψη του δέρματός μας οπότε αν κάνετε σεξ το πρωί το δέρμα σας θα ναι πιο λαμπερό και απαλό κατά την διάρκεια της ημέρας.

6. Το πρωινό σεξ ανακουφίζει από τον πονοκέφαλο σύμφωνα με το Μεξικανικό περιοδικό Glamour, καθώς επίσης κάνει πιο υποφερτά τα συμπτώματα πριν την περίοδο. Επίσης, μειώνει το στρες και μας κάνει να νιώθουμε πιο χαλαροί.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων