Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Πελώνη: Ο Τσίπρας επαναλαμβάνει τα ίδια ψέματα για τις ΜΕΘ και τις αντοχές του ΕΣΥ

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα πως την πιο κρίσιμη στιγμή της πανδημίας επαναλαμβάνει ψέματα για τις ΜΕΘ, τις αντοχές του ΕΣΥ αλλά και για τις «πορείες συγχρωτισμού στις οποίες δήθεν δεν διασπείρεται ο ιός», εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Απαντώντας στην τοποθέτηση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή, η κ. Πελώνη διερωτάται τι είδους μορατόριουμ προτείνει ο κ. Τσίπρας και εάν ζητά να σταματήσει να νομοθετεί η Βουλή.

Αναλυτικά η απάντηση της Αριστοτελίας Πελώνη:

«Ο κ. Τσίπρας κρίνεται γι΄ αυτά που λέει και για το ύφος του. Αλλά αυτά είναι γνωστά.

Ένα χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας, μένει ο ίδιος. Επαναλαμβάνει τα ίδια ψέματα την πιο κρίσιμη στιγμή. Ψέματα για τον αριθμό των ΜΕΘ που αυξήθηκαν από τις 565 επί των ημερών του στις 1.400 σήμερα, ψέματα για τις αντοχές του ΕΣΥ, ψέματα για τις πορείες συγχρωτισμού στις οποίες δήθεν δεν διασπείρεται ο ιός.

Την πιο δύσκολη ώρα, και ενώ από την αρχή της πανδημίας δεν έχει στηρίξει την κοινή προσπάθεια, το μόνο που βρίσκει τώρα να προτείνει είναι η κυβέρνηση να κατεβάσει τα μολύβια.

Τι είδους μορατόριουμ προτείνει ο κ. Τσίπρας; Ζητά να σταματήσει να νομοθετεί η Βουλή; Παραδείγματος χάριν, να μην κατατεθεί την Τρίτη στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο με το οποίο ολοκληρώνεται ρυθμιστικά η εμβληματική επένδυση του Ελληνικού και ανοίγει ο δρόμος για τη μεταβίβαση των μετοχών; Να σταματήσει η κυβέρνηση να κυβερνά, υπό την απειλή ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν σε πορείες και διαδηλώσεις αν δεν γίνουν δεκτά όσα λέει; Ας αφήσει τα συνθήματα κι ας απαντήσει καθαρά».

 

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων