Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Περιφέρεια Θεσσαλίας : Έργα αποκατάστασης ύψους 850.000 ευρών

Τρία νέα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 850.000 ευρώ, ξεκινούν μέσα τις επόμενες ημέρες στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, ο περιφερειάρχης, Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τις συμβάσεις κατασκευής με τους αναδόχους των έργων, τα οποία υλοποιούνται με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Πρόκειται για έργα ουσίας, έργα τα οποία αντιμετωπίζουν υπαρκτά προβλήματα και δείχνουν τον σεβασμό και το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Θεσσαλίας απέναντι στα καθημερινά ζητήματα των πολιτών» δήλωσε ο κ. Αγοραστός και συμπλήρωσε: «Και τα τρία έργα αποκαθιστούν βλάβες που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία τα τελευταία χρόνια τείνουν να γίνουν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση».

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας «σε μία δύσκολη περίοδο, με σχέδιο και προγραμματισμό, υλοποιεί έργα χρήσιμα για τον τόπο, έργα που ρίχνουν χρήμα στην πραγματική οικονομία και συντηρούν ή δημιουργούν θέσεις εργασίας». «Συνεχίζουμε την αποτελεσματική συνεργασία μας με τον αναπληρωτή υπουργό, Αλέξανδρο Χαρίτση και εξασφαλίζουμε πόρους για νέα έργα» πρόσθεσε.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων