Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Περιοδίες σε… Mikel, Todaylicious και άλλους χώρους δουλειάς από την ΚΝΕ στην Κ. Μακεδονία

Πλατύ πολιτικό άνοιγμα θα πραγματοποιήσουν τις επόμενες μέρες οι Τομεακές Οργανώσεις της Οργάνωσης Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, με μια σειρά περιοδείες σε γειτονιές, χώρους δουλειάς και εκπαίδευσης, μπροστά στην εκλογική μάχη της 25ης Ιανουαρίου.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κυριακή 4/1
11:00 Εργατικές κατοικίες Βέροιας, με επικεφαλής τον Νίκο Μαργαρίτη, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Ημαθίας και στις Εργατικές Κατοικίες Κιλκίς, με επικεφαλής την Ρία Αλτιπαρμαλίδου, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Κιλκίς- Πέλλας.
12:00 Εργατικές κατοικίες Ξηροκρήνης, με επικεφαλής το Γιώργο Καραθάνο, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Κεντρικού Ανατολικού Τομέα.

Δευτέρα 5/1
07:45 OTS και ALTEC, με επικεφαλής τον Γρηγόρη Κλιγκόπουλο, μέλος του γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου.
10:00 ΟΑΕΔ Σέρρες, με επικεφαλής την Κατερίνα Παπαδάκη, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Σερρών. Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί περιοδεία σε εμπορικά καταστήματα της περιοχής.
11:00 Περιοδεία σε εμπορικά καταστήματα στην οδό Λαμπράκη, με επικεφαλής την Εύη Νέσση, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου του Κεντρικού Ανατολικού Τομέα και στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, με επικεφαλής τον Πάρη Σαρρή, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής. Περιοδεία στα καταστήματα ZARA, με επικεφαλής την Σάντρα Πρεμέτη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής.
13:00 Πεζόδρομος Κατερίνης, με επικεφαλής τον Αντώνη Παπαδόπουλο, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής.
16:00 ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου, με επικεφαλής την Νικολέτα Θεογνώστου, μέλος του Γραφείου Περιοχής.
20:00 Περιοδεία στα καταστήματα NOTOS, με επικεφαλής τον Μιχάλη Μπέλλα, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου

Τρίτη 6.1
8:00 Περιοδεία σε εργασιακούς χώρους επισιτισμού (Todaylicious, Mikel), με επικεφαλής την Σάντρα Πρεμέτη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής.
19.00 Πλατεία Εύοσμου, με επικεφαλής τον Κώστα Μπαρούτα, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων