Σάββατο, 8 Οκτωβρίου, 2022

Πέθανε η ηθοποιός Αν Χεκ – Αποσυνδέθηκε από το μηχάνημα υποστήριξης

Η ηθοποιός Αν Χεκ πέθανε  την Παρασκευή 12/08, αφού την αποσυνέδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη, μια εβδομάδα μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη περίπου πριν από μια εβδομάδα.

Ο θάνατός της ανακοινώθηκε από τη φίλη της Nancy Davis στο Instagram και επιβεβαίωσε η οικογένειά της στον Guardian. Η ηθοποιός νοσηλευόταν στο Grossman Burn Center στο νοσοκομείο West Hills βόρεια του Λος Άντζελες μετά από ένα φρικτό δυστύχημα στις 5 Αυγούστου.

το πρωί της Παρασκευής εκπρόσωποι της οικογένειας ανακοίνωσαν ότι είναι πλέον εγκεφαλικά νεκρή και γι’ αυτό αποφασίστηκε να την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η 53χρονη ηθοποιός παρέμενε σε αναπνευστήρα μέχρι να διαπιστωθεί αν τα όργανά της μπορούν να αξιοποιηθούν για μεταμοσχεύσεις, όπως η ίδια η Αν Χεκ επιθυμούσε.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τις ευχές και τις προσευχές τους για ανάρρωση της Αν όπως και το προσωπικό του νοσοκομείου που την φρόντισαν. Δυστυχώς λόγω του τροχαίου η Αν Χεκ υπέστη σοβαρό τραύμα στον εγκέφαλο, παραμένει σε κώμα και δεν αναμένουμε ότι θα ζήσει» αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας.

Οι συγγενείς της 53χρονης ηθοποιού υπενθυμίζουν, επίσης, ότι «ήταν από καιρό επιθυμία» της να γίνει δωρητής οργάνων και γι’ αυτό θα την κρατήσουν στη ζωή μέχρι να γίνει ο έλεγχος στα όργανά της.

«Η Αν είχε μεγάλη καρδιά και είχε αγγίξει τους πάντες με το γενναιόδωρο πνεύμα της. Θα την θυμόμαστε για την θαρραλέα ειλικρίνειά της και θα μας λείψει για το φως της» καταλήγει η ανακοίνωση της οικογένειας της ηθοποιού, Αν Χεκ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων