Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022

Πήγαν να λιντσάρουν τον Πατούλη στην πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ [βίντεο]

Χάος επικράτησε στο κέντρο της Αθήνας όπου οι συμβασιούχοι των δήμων βρέθηκαν εκτός ελέγχου απαιτώντας να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο με τους συμβασιούχους να επιτίθενται και κατά του κλιμακίου της ΚΕΔΕ που έφτασε εκεί για να τους συμπαρασταθεί και αφού είχε εκδώσει ψήφισμα συμπαράστασης στα αιτήματά τους.

Οι διαδηλωτές καίνε σκουπίδια, ενώ επιχείρησαν να λιντσάρουν τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη μόλις αυτός έκανε την εμφάνισή του έξω από το υπουργείο μαζί με αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ προκειμένου να συναντήσει τον αρμόδιο υπουργό, Πάνο Σκουρλέτη.

Οι διαδηλωτές βγήκαν εκτός εαυτού μόλις τον είδαν πλησιάζοντάς τον και εξαπολύοντας ύβρεις, σκουπίδια, πλαστικά μπουκάλια και αυγά προσπάθησαν να τον χτυπήσουν μόλις αυτός έφτασε στην πόρτα του υπουργείου.

Οι συμβασιούχοι πέταξαν μπογιές και αυγά, ενώ κλωτσούσαν τα σιδερένια ρολά του υπουργείου προκειμένου να καταφέρουν να μπουν μέσα. Άναψαν φωτιά στα σκουπίδια που πέταξαν έξω από την πόρτα του υπουργείου και πέταξαν δυναμιτάκια, ενώ άναψαν και καπνογόνα.

Κατόπιν η κατάσταση εκτονώθηκε και αυτή την ώρα οι συμβασιούχοι συνεχίζουν την πορεία τους προς την Βουλή και το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην Βασιλίσσης Σοφίας.

Οι απεργοί απειλούν να μην αφήσουν τίποτα όρθιο, αφήνοντας αμάζευτα τα σκουπίδια για τέταρτη ημέρα, απαιτώντας να δοθεί επιτέλους λύση στο πρόβλημά τους.

Γιατί κάνουν καταλήψεις στα αμαξοστάσια

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων