Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Πλήρωσε 300 λίρες για να σώσει το δυσκοίλιο χρυσόψαρό του (ΦΩΤΟ)

Τόσο μεγάλη είναι η αγάπη που ένας νεαρός από το Νόρφολκ της Βρετανίας τρέφει για το χρυσόψαρο που δεν δίστασε να ξοδέψει 300 λίρες προκειμένου να σώσει τη ζωή του μικρού του… δυσκοίλιου φίλου.

Κι όμως, το χρυσόψαρο το οποίο απεικονίζεται στις παρακάτω εικόνες ταλαιπωρούνταν από δυσκοιλιότητα -ένα πρόβλημα αρκετά κοινό στα ψαράκια. Όταν ο ιδιοκτήτης του κατάλαβε τι συνέβαινε, δεν άφησε το κατοικίδιό του στη μοίρα του -καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να το σκοτώσει- αλλά μετέφερε το χρυσόψαρο σε μια κτηνιατρική κλινική στην πόλη του.
CONSTAPATED-GOLDFISH

Αρχικά, νόμιζε πως θα ήταν μια απλή διαδικασία, ωστόσο, οι κτηνίατροι τον ενημέρωσαν ότι απαιτούνταν μια λεπτή χειρουργική επέμβαση και μάλιστα πώς έπρεπε να πληρώσει 300 λίρες, αν ήθελε να σώσει το ψαράκι του στο κτηνιατρικό κέντρο «Toll Barn».

Ο άντρας -το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα- δεν σκέφτηκε λεπτό το κόστος και έδωσε στους γιατρούς το «πράσινο φως» προκειμένου να προχωρήσουν με την επέμβαση.

Η 29χρονη κτηνίατρος μαζί με δύο νοσοκόμες νάρκωσαν το ψαράκι και έπειτα από μια ώρα στο χειρουργικό κρεβάτι, εκείνο επέστρεψε στη γυάλα του πιο γερό από πότε!

CONSTAPATED-GOLDFISH2

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων