Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Ποδόσφαιρο: Ο Κριστιάνο κι οι Πορτογάλοι διεθνείς στηρίζουν τις ερασιτεχνικές ομάδες

Ο CR7 που ήδη έχει προχωρήσει σε σημαντικές δωρέες για την ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας της πατρίδας του κι έχει αποδεχθεί τη μη πληρωμή του για τους επόμενους 4 μήνες από τη Γιουβέντους, είναι αυτός που…οργάνωσε τους συμπαίκτες του στην Εθνική Πορτογαλίας προκειμένου να προβούν σε μία ακόμη σημαντική κίνηση αυτή τη φορά για το ποδόσφαιρο της χώρας του.

Κι αυτή είχε να κάνει με τη δωρεά του 50% του πριμ πρόκρισης στα τελικά του Euro 2020 ως βοήθεια για τις ερασιτεχνικές κατηγορίες που κι αυτές παλεύουν για την επιβίωση τους μέσω της πανδημίας.

Κι αυτή η είδηση βγήκε μέσα από μια συνέντευξη που έδωσε ο Μπερνάντο Σίλβα ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το πως φέρεται ο Κριστιάνο όταν συνομιλεί μαζί με τους συμπαίκτες του στην Εθνική Πορτογαλίας αποκάλυψε το τι είχε συμβεί πριν από δύο ημέρες.

«Συζητούσαμε στο ομαδικό γκρουπ που έχουμε και ήταν αυτός που έριξε την ιδέα για να δωρίσουμε το 50% του πριμ πρόκρισης», ήταν τα λόγια του ενώ λίγη ώρα αργότερα η Πορτογαλική Ομοσπονδία το επιβεβαίωσε μέσω επίσημης ανακοίνωσης τονίζοντας ότι τα χρήματα αυτά θα προστεθούν στο ειδικό ταμείο που έχει δημιουργησει η ίδια για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων