Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Ποια ώρα είναι κατάλληλη για να πάρετε το αφεντικό σας, αν θέλετε να κάνετε τον άρρωστο στην δουλειά

Χτυπάει το ξυπνητήρι και δεν θέλουμε με τίποτα να σηκωθούμε για να πάμε στο γραφείο. Αρχίσουμε να σκεφτόμαστε σοβαρά να πάρουμε το αφεντικό μας και να πούμε ότι δεν νιώθουμε καλά και-δυστυχώς- δεν θα μπορέσουμε να πάμε στο γραφείο. Ποια είναι η κατάλληλη ώρα για να προχωρήσετε σε αυτή την κίνηση χωρίς να σας υποψιαστούν;

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Elite Daily, μία έρευνα που έγινε από την εταιρεία Attest ανάμεσα σε 1.000 υπαλλήλους έδωσε την λύση σε αυτό το πρόβλημα. Συγκεκριμένα, διαπίστωσε ότι η καλύτερη ημέρα για να πει κανείς ότι είναι άρρωστος είναι η Τρίτη και συγκεκριμένα στις 6.38 το πρωί. Αν και η έρευνα δεν εξηγεί τον λόγο που η συγκεκριμένη ώρα είναι η καλύτερα, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι το αφεντικό σας δεν πρόκειται να σκεφτεί ότι ξυπνήσατε ξημερώματα μόνο και μόνο για να προσποιηθείτε τον άρρωστο ή ότι εκείνη η ώρα δίνει την αίσθηση ότι ξυπνήσατε αρκετά άρρωστοι!

Όσο για τον λόγο που δεν θα μπορέσετε να πάτε στο γραφείο, η έρευνα διαπίστωσε ότι οι στομαχικές διαταραχές είναι η καλύτερη δικαιολογία που μπορείτε να πείτε στο αφεντικό σας. Επιπλέον, καλύτερα να αποφύγετε να το κάνετε τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο, καθώς είναι οι πιο ύποπτοι μήνες του χρόνου.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων