Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Ποιο είδος σeξ ωφελεί την υγεία;

Δεν σταματούν να το επαναλαμβάνουν οι επιστήμονες από όλο το κόσμο ότι το σeξ έχει πολλά σημαντικά οφέλη στην υγεία. Το όλο θέμα όμως πήρε μεγαλύτερη διάσταση μετά και τις προτροπές της42 χρονης Cameron Diaz ότι το σeξ κάνει πολύ καλό στην υγεία για πολλούς και διαφορετικούς λόγους το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της.

Ποιο όμως είδος σeξ ωφελεί την υγεία

Έρευνα που έγινε από το πανεπιστήμιο Queen’s του Μπέλφαστ τεκμηρίωσε ότι πρωινό σeξ που γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρδιαγγειακών επεισοδίων.

Όπως ανέφεραν οι ερευνητές της μελέτης το πρωινό σeξ διευκολύνει την ροή του αίματος στις αρτηρίες και έτσι ρίχνει την αρτηριακή πίεση μηδενίζοντας τις πιθανότητες πρόκλησης κάποιου καρδιαγγειακού επεισοδίου.

Σeξ με νεότερο

Το σeξ με σύντροφο που είναι κατά πολύ νεότερος ή νεότερη ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη μειώνοντας έτσι τους κινδύνους για πρόκληση εγκεφαλικών επεισοδίων.

Το Kinky σeξ

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο “Journal of Sexual Medicine”, έδειξε ότι όσοι κάνουν kinky σeξ ε αντιμετωπίζουν λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα το σεξ αυτού του είδους αποσυμπιέζει τους συντρόφους από το άγχος και το στρες ενώ τους γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Το Σeξ ” μαζί σε όλα”

Ένα ακόμη είδος σeξ που κάνει καλό στην υγεία και των δυο συντρόφων είναι το σeξ που υπάρχει απόλυτος συγχρονισμός. Τα πλεονεκτήματα για την υγεία είναι αμέτρητα αφού λόγω της ικανοποίηση που χαρίζει στους συντρόφους χαρίζει πνευματική και σωματική υγεία.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων