Τρίτη, 19 Οκτωβρίου, 2021

Ποιο είναι το πρώτο όνομα της Μέγκαν Μαρκλ -Γιατί δεν το χρησιμοποιεί

Η γέννηση του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Άρτσι, τον Μάιο του 2019, αποτέλεσε ένα από τα πιο δημοφιλή βασιλικά γεγονότα των τελευταίων ετών.

Η Μέγκαν Μαρκλ γέννησε τον Αρτσι Μάουντμπατεν-Ουίνδσορ στο ιδιωτικό νοσοκομείο Portland στο Γουέστμινστερ στις 6 Μαΐου 2019. Όπως συμβαίνει με όλα τα μωρά, έτσι κι ο μικρός Αρτσι έλαβε πιστοποιητικό γέννησης με λεπτομέρειες για το πότε και πού γεννήθηκε, καθώς και με πληροφορίες για τους γονείς του.

Μάλιστα, το πιστοποιητικό του αποκαλύπτει και μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια για την Αμερικανίδα ηθοποιό που κατέκτησε την καρδιά του πρίγκιπα Χάρι. Στην περιγραφή της δουλειάς της Μέγκαν Μαρκλ, αναγράφεται ότι είναι «Πριγκίπισσα του Ηνωμένου Βασιλείου».

Η… πριγκίπισσα Μέγκαν Μαρκλ

Πώς γίνεται όμως να αναφέρεται η Μέγκαν Μαρκλ ως «πριγκίπισσα», ενώ ο επίσημος τίτλος της είναι αυτός της «δούκισσας»;

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι τεχνικά πριγκίπισσα, χωρίς όμως να φέρει τον τίτλο στο όνομά της, από τη στιγμή που της δόθηκε ο τίτλος της δούκισσας του Σάσεξ από τη βασίλισσα Ελισάβετ, την ημέρα του γάμου της. Είναι δηλαδή στην ουσία πριγκίπισσα, μέσω του γάμου της με τον Χάρι, ο οποίος είναι πρίγκιπας της Ουαλίας.

Τώρα βέβαια, μετά το Megxit που πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαρτίου, με τους Χάρι και Μέγκαν να κάνουν την τελευταία τους ανάρτηση στο Instagram, προκύπτει και το θέμα σχετικά με το ποιο θα είναι πλέον το επίθετό τους.

Πριγκίπισσα κατά αυτόν τον τρόπο, είναι επίσης και η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Κέιτ Μίντλετον. Η ίδια απάντηση αναγράφεται στο κουτάκι με το τι δουλειά κάνει, στα πιστοποιητικά γεννήσεων και των τριών της παιδιών, του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις.

Μέγκαν Μαρκλ: Και το όνομα αυτής… Ρέιτσελ

Κάτι άλλο που προκάλεσε την έκπληξη των θαυμαστών της βασιλικής οικογένειας βλέποντας το πιστοποιητικό του Αρτσι, είναι ότι το πρώτο όνομα της δούκισσας του Σάσεξ, είναι το Ρέιτσελ και όχι το Μέγκαν. Αλλά οι γονείς της Τόμας Μαρκλ και Ντόρια Ράγκλαντ τη φωνάζουν με το δεύτερο της όνομα, Μέγκαν, από τότε που γεννήθηκε, όπως και όλοι οι φίλοι της. Να σημειωθεί ότι Ρέιτσελ, ήταν επίσης το όνομα του ρόλου της στη σειρά Suits, όπου πρωταγωνιστούσε.

Όσο για τον Χάρι, αυτός έχει καταγραφεί στο πιστοποιητικό γεννήσεως του Αρτσι, με το πραγματικό του όνομα, που είναι Χένρι. Το έγγραφο αποκάλυψε επίσης και τον τόπο που γεννήθηκε ο Αρτσι, παρά το γεγονός ότι οι Μέγκαν και Χάρι, ήλπιζαν να κρατήσουν αυτές τις πληροφορίες ιδιωτικές, προκαλώντας την οργή των θαυμαστών τους.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, ζουν πλέον στις ΗΠΑ με τον μικρό Αρτσι
Η δούκισσα γέννησε στο ακριβό, ιδιωτικό νοσοκομείο Portland στο Γουέστμινστερ, το οποίο επιλέγουν πολλές διάσημες όταν έρχεται η ώρα να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους. Το νοσοκομείο, προσφέρει πολυτέλειες στις νέες μαμάδες, όπως σαμπάνια και αστακό.

Τώρα πια, οι πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, έχουν ξεκινήσει μια νέα ζωή, τελείως διαφορετικά από την προηγούμενη που είχαν.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων