Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί αύριο λόγω των παρελάσεων

Σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωράει η Αστυνομία, λόγω των μαθητικών παρελάσεων για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της από τις 10:00 εώς τις 18:00, θα απαγορευτεί η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων στους δήμους της Αττικής.

Αναλυτικά:

Στον Δήμο Αθηναίων από τις 07:00 εώς το τέλος της παρέλασης, θα διακοπεί η κυκλοφορία σε όλο το μήκος της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, σε όλο το μήκος της Πανεπιστημίου και στις καθέτους αυτής, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο τμήμα μεταξύ των οδών Πανεπιστημίου και Σέκερη.

Στον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου από τις 06:00 εώς το τέλος, σε όλο το μήκος της Σκουφά, σε όλο το μήκος του Λυκαβηττού, στη Σόλωνος μεταξύ των οδών Κανάρη και Σίνα, και στην Δημοκρίτου μεταξύ Σόλωνος και Σκουφά.

Τέλος, στον Δήμο Πειραιά από τις 07:00 εώς και τις 14:00 κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προκύψουν στο τμήμα του 34ου Πεζικού Συντάγματος, στο τμήμα μεταξύ Ομηρίδου Σκυλίτση και Ελ. Βενιζέλου, στην Ηρώων Πολυτεχνείου στο τμήμα μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και 2ας Μεραρχίας, και στη Β. Γεωργίου στο τμήμα μεταξύ των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Γρηγορίου Λαμπράκη.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων