Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

Ο αγαπημένος προορισμός των Ελλήνων για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου

Μέσα από την έρευνα που πραγματοποίησε η Travelplanet24 διαπιστώθηκε ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πολύ σημαντική για τους Έλληνες, δεδομένου ότι πάνω από το 52% των ερωτηθέντων θα προτιμούσαν να ταξιδέψουν με το άλλο τους μισό για να ανακαλύψουν μια Ευρωπαϊκή πόλη, ενώ, το υπόλοιπο 30%, έχει στα σχέδια του να περάσει την ημέρα είτε κάνοντας Spa σε πολυτελές ξενοδοχείο είτε απολαμβάνοντας ένα δείπνο σε κάποιο ρομαντικό εστιατόριο.

Το Παρίσι παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις των Ελλήνων με το 41% αυτών να το περιγράφουν ως τον ιδανικότερο προορισμό για να περάσουν την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Η Βενετία, ωστόσο, ήρθε δεύτερη στις προτιμήσεις των Ελλήνων με ποσοστό 22% ακολουθώντας η Βιέννη με 13% και η Πράγα με 11% ενώ το υπόλοιπο ποσοστό προτιμά Σεβίλλη & Βουδαπέστη.

Επίσης, το 42% των ερωτηθέντων στην έρευνα, περιγράφει το ταξιδωτικό του χαρακτήρα ως περιπετειώδη, γεμάτο ενέργεια και κέφι που προτιμά να διασκεδάζει παρά να ταξιδεύει με την ασφάλεια που προσφέρει η συνοδεία ενός ξεναγού. Ακόμη, ένα ποσοστό, της τάξης του 21%, επιθυμεί να ηρεμεί & να χαλαρώσει στις αποδράσεις του με ένα καλά οργανωμένο ταξίδι.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί, πως το 60 % των ερωτηθέντων θα διέθετε από 100€-300€ για τα αεροπορικά του εισιτήρια παρά την οικονομική κρίση μιας και η αγάπη είναι πάνω από όλα!

HTML tutorial

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων