Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Ποιος υποψήφιος βουλευτής έκανε… μπακάλικο το πορτ-μπαγκάζ του Σαμαρά

Πολλά και διάφορα έγιναν κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στη Λάρισα, από την οποία έφυγε με ένα πορτ-μπαγκάζ γεμάτο τραχανά, κρασί, τσίπουρο και αγριοραδίκια.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» όταν ο πρωθυπουργός βρέθηκε στη Λάρισα και έκανε την πρώτη του προεκλογική ομιλία, έφυγε αμέσως από την πόλη χωρίς να συναντήσει κανέναν και πήγε στην Καρδίτσα. Στην επιστροφή όμως ξαναπέρασε από τη Λάρισα, χωρίς κανείς να το αντιληφθεί και βρέθηκε στην οικία του πρώην δημάρχου και νυν υποψήφιου βουλευτή Κωνσταντίνου Τζανακούλη.

Εκεί, σύμφωνα με τη στήλη, οι οικοδεσπότες είχαν ετοιμάσει ένα ολόκληρο αρνί για τον πρωθυπουργό, πλην όμως αυτός, ούτε το πλησίασε. Εν συνεχεία ο κ. Τζανακούλης (ο οποίος εκτρέφει αρνιά, κατσίκια, κότες, γαλοπούλες) του είχε γαλοπούλα, αλλά πάλι ο Πρωθυπουργός δεν ήθελε.

Ξαφνικά, σύμφωνα με την περιγραφή, βγαίνουν τα δύο μυστικά γαστρονομικά όπλα της οικογένειας Τζανακούλη: Οι «κεφτέδες του Νίκου» (άγνωστη συνταγή από έναν συνεργάτη του που είναι μάγειρας) και τα… αγριοραδίκια. Και τα δύο φέρεται να τίμησε δεόντως ο Πρωθυπουργός, οπότε λίγο προτού φύγει βγαίνει και το τρίτο μυστικό όπλο, το οποίο η οικογένεια το χαρακτήρισε «σπεσιαλιτέ του Τζανακούλη»: ξινός τραχανάς!

Και ο πρωθυπουργός εν τέλει, αποχώρησε όχι μόνο με το αυτοκίνητο, αλλά και την κοιλιά γεμάτη…

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων