Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Άγρια κόντρα Πολάκη – Γεωργιάδη στη Βουλή

Άγρια αντιπαράθεση μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΔ Αδ. Γεωργιάδη και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Π. Πολάκη εκτυλίχθηκε στην Βουλή με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και καταγγελίες.

Κατά την συζήτηση επί της ρύθμισης για την χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στους χαμηλοσυνταξιούχους, ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στον κ. Πολάκη χαρακτηρίζοντάς τον «κότα λειράτη» και «κρητίκαρο», με αφορμή όσα δήλωνε την εποχή του δημοψηφίσματος ότι «το ‘όχι’ είναι για τους λεβέντες και τα ‘ναι’ είναι για τις κότες», επισημαίνοντάς του ότι μετά έκανε την κωλοτούμπα και προκαλώντας να πει τι θα κάνει τώρα με τα νέα μέτρα που θα έρθουν ως ισοδύναμα για την χορήγηση του μερίσματος.

Ο κ. Πολάκης αντεπιτέθηκε σφοδρά στον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό Υγείας: «Κοίτα με βαθιά μέσα στα μάτια» του είπε. Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας του είπε ότι κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βίντεο όπου έβριζε τον Καραμανλή αλλά και τον Σαμαρά «και σε αυτή τη ΝΔ που έχεις βρίσει, πήγες και έγινες υπουργός σαν ανταμοιβή, όπως ο πρώην αρχηγός σου, των υπηρεσιών που προσέφερες για την αγορά των γερμανικών υποβρυχίων».

Δείτε το βίντεο:

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων