Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Πολωνός πολιτικός “ξαναχτυπά”: Οι γυναίκες δεν πρέπει να έχουν δικαίωμα ψήφου

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε λέγοντας πως ο Αδόλφος Χίτλερ δεν ήταν ενήμερος για την εξόντωση των Εβραίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ο Πολωνός επικεφαλής του Κογκρέσου της Νέας Δεξιάς, Γιάνους Κόρβιν-Μίκεμ, παρασύρεται σε ένα ακόμα παραλήρημα.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του βρίσκονται οι γυναίκες, οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο δε θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα ψήφου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Observer, ο Κόρβιν-Μίκεμ δήλωσε πως κατά βάθος οι γυναίκες θέλουν να καθοδηγούνται από τους άνδρες και αυτό επιτυγχάνεται μέσω της σεξουαλικής επαφής.

«Το σπέρμα δεν πάει χαμένο, γιατί η φύση κάνει χρήση όλων των υλικών που διαθέτει. Έτσι υπάρχει η περίπτωση η συμπεριφορά των ανδρών να περνάει στις γυναίκες μέσω του σπέρματος που διεισδύει μέσα από τον ιστό», δήλωσε ο 72χρονος Πολωνός επικεφαλής του Κογκρέσου της Νέας Δεξιάς.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως υπάρχουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι γυναίκες «που κάνουν χρήση αντισυλληπτικών γίνονται πιο ανεξάρτητες».

Όλα αυτά, ενώ ο Ρόμπερτ Γιάροσλαβ Ιβασκίεβιτς του ίδιου κόμματος εντάχθηκε στην ομάδα του επικεφαλής της Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου, Νάιτζελ Φάρατζ.

Σχετικά με τον Φάρατζ ο Κόρβιν-Μίκεμ, μάλιστα, δήλωσε πως έχει πολλά κοινά μαζί του όπως την κατάργηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«(Ο Φάρατζ) Θέλει να καταστρέψει την Ευρωπαϊκή Ένωση και ακόμα και ο Λούσιφερ και ο Βελζεβούλης που είναι κατά της ΕΕ είναι σύμμαχοί μας, γιατί αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την Ευρώπη», πρόσθεσε ο Κόρβιν-Μίκεμ.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων