Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022

“Πονοκέφαλος” στο MEGA η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Πρετεντέρη

Ενα σοβαρό ζήτημα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι του Mega, εκτός από την κατρακύλα στα νούμερα του δελτίου ειδήσεων, είναι η εκλογική βραδιά που κατά πάσα βεβαιότητα έρχεται.

Κι αυτό γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιβάλει εμπάργκο στα στελέχη του για όλες τις εκπομπές και τα Δελτία στα οποία συμμετέχει ο Γιάννης Πρετεντέρης. Ο τρόπος που έχει βρεθεί για να αντιμετωπιστεί το θέμα είναι να κληθούν δημοσιογράφοι της «Αυγής» (Φίλης, Κυρίτσης, Στούμπος κ.ά.) ή άλλοι που πρόσκεινται ανοικτά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (Ξυδάκης, Κούλογλου κ.ά.), οι οποίοι «κοντράρουν» τον βασικό σχολιαστή του καναλιού.

«Δεν είναι δυνατόν, όμως, να κάνουμε εκλογική βραδιά χωρίς στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο πιο δυνατό όνομα του σταθμού», λένε ακόμα και οι μεγαλομέτοχοι του Mega, επιχειρώντας να βρουν λύση. Η έλευση της Ολγας Τρέμη πιθανότατα να διευκολύνει την Κουμουνδούρου, που όμως θα πρέπει να ρίξει νερό στο κρασί της, αν θέλει να υπάρχουν βουλευτές της σε προεκλογικά πάνελ του Μεγάλου Καναλιού και, φυσικά, τη βραδιά των εκλογών.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων