Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Το Pornhub διαφοροποιείται και γίνεται κυριλέ

Μετά τις ταινίες μικρού μήκους ώστε να σώσει το περιβάλλον και να μας δείξει τι πρέπει να κάνουμε κατά την διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, ετοιμάζεται να βάλει την κουλτούρα στην καθημερινότητά του. Γι’ αυτόν τον λόγο προτίθεται να προσφέρει στο κοινό το γερμανικό φεστιβάλ indie ταινιών και να δώσει μία βοήθεια σ’ έναν χώρο που έχει πληγεί αρκετά από τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, στις 8 Μαΐου το φεστιβάλ ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε μια εικονική εκδήλωση το φθινόπωρο και η αντιπρόεδρος του Pornhub, Corey Price, ανέλαβε δράση: «Θα θέλαμε να αναβαθμίσουμε την εκδήλωση και να την κάνουμε να αλληλεπιδράσει με κοινό που θα συντονιστεί από όλο τον κόσμο. Αυτό θα προσφέρει μια πολύ διαφορετική εμπειρία προβολής και θα είναι πιο συναρπαστική», έγραψε συγκεκριμένα στους διοργανωτές του φεστιβάλ.

Προς το παρόν οι ιθύνοντες δεν έχουν ανταποκριθεί αλλά η Price αναφέρει ότι η προσφορά «αποδεικνύει τη δέσμευση του Pornhub για να υποστηρίξει τις τέχνες και να διασκεδάσει το κοινό κάθε είδους».

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που το Pornhub ρίχνει τα δίχτυά του περιεχόμενο μη πορνογραφικό. Τον Μάρτιο κυκλοφόρησε την πρώτη του ταινία για μη ενήλικες, το Shakedown, ένα ντοκιμαντέρ για τον χώρο των λεσβιακών κλαμπ του Los Angeles στην αρχή της δεκαετίας του 90. «Θέλουμε να κάνουμε την πλατφόρμα έναν χώρο έκφρασης για καλλιτέχνες και δημιουργούς», δήλωσε ο Alex Klein, διευθυντής του brand του Pornhub.

«Έχουμε δει καλλιτέχνες να ανεβάζουν περιεχόμενο στον ιστότοπο, μόνο και μόνο επειδή άλλες πλατφόρμες δεν τους επιτρέπουν το γυμνό. Όπως το Youtube, για παράδειγμα».

Το Pornhub δεν είναι ο πρώτος ιστότοπος για ενήλικες που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε φεστιβάλ ταινιών κατά την διάρκεια της πανδημίας. Τον Μάρτιο, το YouPorn προσφέρθηκε να μεταδώσει το φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, αλλά τελικά έφαγε πόρτα. Ας ελπίσουμε το Pornhub να σταθεί πιο τυχερό.

Πηγή:playboy.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων