Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Porsche 911 Turbo: Διατηρεί τα στοιχεία αλλά έρχεται στην ψηφιακή εποχή

Η συγκεκριμένη 911 Turbo θα διατηρεί την γνωστή σε όλους μας εμφάνιση, με βασικά χαρακτηριστικά την τεράστια πίσω πτέρυγα και την διπλή πίσω απόληξη, συνδυάζοντας και στοιχεία του σήμερα, όπως αισθητήρες Lidar και μικροκάμερες στη θέση των εξωτερικών καθρεπτών.

Ο ρόλος του γερμανικού supercar, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1977, είναι αν μη τι άλλο σημαντικός, καθώς θα αποτελεί το προσωπικό όχημα ενός από τους βασικούς ήρωες του παιχνιδιού, του Johnny Silverhand, ο οποίος δανείζεται τη φωνή του από τον κινηματογραφικό αστέρα Keanu Reeves. Για να γίνει πιο ρεαλιστικό το όλο concept, η εταιρεία παραγωγής έχει χρησιμοποιήσει το αυθεντικό ασημί χρώμα για το αμάξωμα, που περιλαμβάνει επιπλέον πλαϊνά γραφικά σε κόκκινη και λευκή απόχρωση, τιμώντας την αγωνιστική Carrera RSR.

Επίσης, το συγκεκριμένο μοντέλο, σε πραγματική κλίμακα 1:1 βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το μουσείο της Porsche, στη Στουτγάρδη, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Να αναφέρουμε τέλος ότι το παιχνίδι Cyberpunk 2077 μας μεταφέρει στο μέλλον, πιο συγκεκριμένα, στους επικίνδυνους δρόμους της Night City στην Καλιφόρνια, όπου ο βασικός ήρωας είναι ο μισθοφόρος V. Η εταιρεία δηλώνει ότι δημιούργησε μια ολοζώντανη εικονική πόλη όπου φιλοξενεί ένα τεράστιο καστ χαρακτήρων, ο καθένας με τη δική του προσωπικότητα. Οι φίλοι των παιχνιδομηχανών θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, όπου είναι και το επίσημο λανσάρισμα του «Cyberpunk 2077».

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων