Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022

Πως να γλιτώσεις 200 θερμίδες την ημέρα χωρίς δίαιτα

Υπάρχει ένας πολύ απλός ανέξοδος τρόπος, για να μειώσει κανείς την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων τουλάχιστον κατά 200 θερμίδες και μάλιστα μπορεί να το πετύχει χωρίς να στερηθεί απολύτως τίποτα στη διατροφή του.

Από το να αναζητά κανείς τη μείωση των ημερήσιων θερμίδων μέσω light προϊόντων ή κάποιας αυστηρής δίαιτας, τα πορίσματα μιας επιστημονικής έρευνας έχουν να αντιπροτείνουν κάτι πολύ πιο απλό: την αύξηση της πρόσληψης πόσιμου νερού.

Σύμφωνα με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Illinois το μυστικό για να γλιτώνεις αυτές τις θερμίδες αφορά στο νερό και στην αύξηση της κατανάλωσής του. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι αν αρχίσετε να πίνετε 3 ποτήρια περισσότερα από όσα πίνετε την ημέρα θα καταφέρετε να μειώσετε την κατανάλωση θερμίδων τουλάχιστον κατά 200 θερμίδες.

Ποιος είναι ο βασικός λόγος που συμβαίνει αυτό; Ο λόγος που το νερό σας βοηθάει να καίτε θερμίδες είναι ότι ο ανθρώπινος οργανισμός κάθε φορά που του δίνει κανείς κάτι να φάει ή να πιεί κάνει προσπάθεια για να το επεξεργαστεί. Αυτό συμβαίνει ακριβώς και με το νερό παρόλο που είναι κάτι που δεν έχει θερμίδες από μόνο του. Έτσι ενεργοποιείς τον οργανισμό σου και τον μεταβολισμό σου και καις περισσότερες θερμίδες, ακόμη και 200 τη μέρα.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων