Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Πού μετακομίζει μόνιμα ο Βαγγέλης Περρής;

«Η καθημερινότητα στη Σύρο είναι τέλεια. Φαντάζομαι σύντομα τη ζωή μου εκεί. Το όνειρό μου είναι, σε δύο χρόνια το πολύ, να έχω επιστρέψει. Κάθε γωνιά του νησιού είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Οι φίλοι μου, που είμαστε μαζί από παιδιά, είναι όλοι εκεί.

Η Αθήνα ήταν για μένα πάντα ένα διάλειμμα. Θέλω να περνάω το πρωινό μου βλέποντας θάλασσα, να είμαι με τους φίλους μου και να έρχεται ο Σεπτέμβριος, να πατάμε σταφύλια και να κάνουμε τσίπουρα. Να μαζευόμαστε σε αυλές και να λέμε πως πρέπει να πάμε στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο και να μαυρίζουμε». Τάδε έφη Βαγγέλης Περρής, ο στενός συνεργάτης του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή ΌΛΑ, μιλώντας στο περιοδικό People και τον μαρίνο Βυθούλκα.

Για να γίνει όμως το όνειρό του πραγματικότητα, θα πρέπει να αποδεσμευτεί από την εκπομπή. Τελικά, θα ρίξουν αυλαία με το Θέμο; «Ο Θέμος το είχε πει και πέρσι, επομένως γίνεται ακόμα πιο πιστευτό», δηλώνει.

Ο γεννημένος στη Σύρο Βαγγέλης Περρής δεν έκρυψε ποτέ το πόσο αγαπάει το νησί του, τον τελευταίο καιρό όμως κάνει κινήσεις για να πάρει σάρκα και οστά το όνειρό του. Ήδη, στο Διαδίκτυο έχει ανέβει το νέο site του δημοσιογράφου, το perrisyrou.gr., αφιερωμένο στο αγαπημένο του νησί. Παράλληλα, ετοιμάζει και ένα free-press για τις Κυκλάδες.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων