Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Pre-Valentine`s Day: Ρωτήστε Άφοβα- Αγαπήστε με ασφάλεια

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS, μια μέρα πριν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με σύνθημα «Ρωτήστε Άφοβα – Αγαπήστε με ασφάλεια» στις 13 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται με την Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης και Εξέτασης για τον HIV στο πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας από τις 17:00 έως 22.00.
Θα δίνεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να ενημερωθούν αλλά και να κάνουν το γρήγορο, ανώνυμο και δωρεάν τεστ (που γίνεται με χρήση στοματικού υγρού και δίνει αποτέλεσμα σε 20 λεπτά).
Παράλληλα στο καφέ μπαρ, baracca, (Αγίας Σοφίας, 34) θα γίνεται ενημέρωση και διανομή προφυλακτικών σε όλη τη διάρκεια της δράσης.

Στόχος μας είναι η ενημέρωση για το HIV/AIDS όλη τη χρονιά και όχι μόνο την 1η Δεκεμβρίου (Παγκόσμια Ημέρα HIV/AIDS ).

Σκοπός μας είναι:

α) Η ενημέρωση και προφύλαξη για το HIV/AIDS
β) Προτροπή για εξέταση
γ) Καταπολέμηση του κοινωνικού στίγματος
δ) Προώθηση της χρήσης προφυλακτικού.

HTML tutorial

Έλατε λοιπόν, να ενημερωθείτε και να απολαύετε με ασφάλεια τη γιορτή των ερωτευμένων.

ΠΑΡΕ-ΦΟΡΑ-ΕΞΕΤΑΣΟΥ

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS, έχει σαν κύριο στόχο τη δημιουργία, εφαρμογή και υλοποίηση ανθρωπιστικών προγραμμάτων Κοινωνικής Στήριξης και Ιατρικής Συνεργασίας.

Τα προγράμματα της PRAKSIS προσφέρουν υποστήριξη και υπηρεσίες σε κάθε συνάνθρωπό μας που βιώνει κοινωνικό ή και οικονομικό αποκλεισμό και στερείται τα βασικά αγαθά, ανεξάρτητα από το φύλο, χρώμα, εθνικότητα, φυλή, πολιτική, θρησκευτική κατεύθυνση και σεξουαλικό προσανατολισμό όπως:

Ελληνικές οικογένειες που πλήττονται από την οικονομική κρίση, άπορους Έλληνες, άστεγους, ανασφάλιστους, οικονομικούς μετανάστες, αιτούντες άσυλο, πρόσφυγες, ασυνόδευτα παιδιά, θύματα διεθνικής σωματεμπορίας (Trafficking), εκδιδόμενα άτομα, παιδιά του δρόμου, ROMA, αποφυλακισμένους, χρήστες ναρκωτικών ουσιών, οροθετικούς (HIV/AIDS), πάσχοντες από Ηπατίτιδα Β, C, MSM (men having sex with men), κρατούμενους και αποφυλακισμένους.

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων