Δευτέρα, 8 Αυγούστου, 2022

Προφυλακίστηκε ο παιδόφιλος καθηγητής-«Κύλησα και δεν μπορούσα να το ελέγξω»

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 60χρόνος, Παναγιώτης Δράκος, καθηγητής Μουσικής, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες στο ωδείο όπου δίδασκε.

Ο κατηγορούμενος, που με εντολή ανακριτή και εισαγγελέα πρόκειται να οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως,κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών κάτω των δώδεκα ετών, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

O 60χρονος καθηγητής είναι φλαουτίστας Παναγιώτης Δράκος που έχει εμφανιστεί τόσο με την Εθνική Λυρική Σκηνή όσο και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς ενός εκ των κοριτσιών, ηλικίας 9 ετών, κατήγγειλαν περιστατικό σε βάρος του παιδιού στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων τον περασμένο Ιούλιο.

HTML tutorial

Σύμφωνα με την δικογραφία από την εξέταση του ψηφιακού αρχείου που βρέθηκε στον υπολογιστή του κατηγορούμενου, διαπιστώθηκε πως ο 60χρονος είχε ασελγήσει και σε βάρος δύο ακόμη κοριτσιών, ηλικίας 9 και 11 ετών.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τόνισαν πως εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ικανοποιούσε το πάθος του, ενώ ερευνούν προσεκτικά το παρελθόν του και τους εργασιακούς του χώρους προκειμένου να εντοπίσουν ενδεχομένως και άλλα περιστατικά ασέλγειας σε βάρος μαθητριών του.

«Ναι, αυτά που μου περιγράφετε τα έχω κάνει. Όμως δεν έχω πειράξει άλλα παιδιά. Από κάποια φάση και μετά κύλησα σε αυτό και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Τα όπλα που βρήκατε, μ΄ αρέσουν. Κάνω συλλογή και τα έχω για την προσωπική μου ασφάλεια», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο Παναγιώτης Δράκος στην πρώτη του απολογία

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων