Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

Προφυλακιστέος ο Μπεντζαμίν Μεντί: Κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς και σεξουαλική παρενόχληση

Προφυλακιστέος από το δικαστήριο του Τσέστερ κρίθηκε ο Μπεντζαμίν Μεντί. Κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς και σεξουαλική παρενόχληση.

Mε βαριές κατηγορίες είναι αντιμέτωπος ο αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Σίτι Μπέντζαμιν Μεντί ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς και σεξουαλική παρενόχληση. Τα συμβάντα έγιναν από τον Οκτώβριο του 2020 μέχρι τον Αύγουστο του 2021. Έχει τεθεί εκτός από κάθε δραστηριότητα της ομάδας και σήμερα (27/8) παρουσιάστηκε στο ειρηνοδικείο του Τσέστερ.

Ήταν υπό κράτηση από την Πέμπτη (26/8), και οι δικηγόροι του αιτήθηκαν να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση. Το δικαστήριο όμως δεν έκανε δεκτό το αίτημα και θα παραμείνει στην φυλακή μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, ημέρα που θα παρουσιαστεί στο ανώτατο δικαστήριο.

Ο Γάλλος αμυντικός παρουσιάστηκε στο κατηγορητήριο μαζί με έναν διερμηνέα και άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου του Τσέστερ. Το πρωί της Παρασκευής δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες στην δημοσιότητα. Ο 27χρονος αριστερός μπακ κατηγορείται για τρεις βιασμούς οι οποίοι έγιναν τον περασμένο Οκτώβριο στο σπίτι του στο Πρέστμπερι στο Τσέσαϊερ. Κατηγορείται και για σεξουαλική παρενόχληση, που διαδραματίστηκε φέτος τον Ιανουάριο.

Επιπλέον κατηγορείται για βιασμό και παραβίαση των όρων εγγύησης διότι είχε πάνω από τέσσερα άτομα στο σπίτι του.

Πηγή: www.overfm.gr

σχετικα αρθρα

ροη ειδησεων